Internasjonal cyberterror-ekspert til Paranoia 2012

Han er ekspert på bekjempelse av cyberkriminalitet, cyberterrorisme og beskyttelse av kritisk infrastruktur. 13. november kommer Marc Goodman til sikkerhetsarrangementet Paranoia i Oslo.

Det er internasjonal kapasitet som paranoia 2012 har fått som en av foredragsholderne.

Marc Goodman har jobbet med sikkerhetsspørsmål for både Interpol, FN og NATO.

Dypdykk i datakrim
Marc er en ettertraktet foredragsholder med bred kunnskap om sikkerhetstrusler knyttet til teknologi i et globalt perspektiv.

Det sies at han på Paranoia 2012 vil gi publikum et dypdykk inn i den digitale undergrunnsverdenen, og hvilke implikasjoner de siste sikkerhetstrendene vil by på.

Jobbet undercover
Mark startet sin karriere som patruljerende politi i Los Angeles gater med undercover oppdrag og etterforskning.

Mark mottok en rekke bemerkelser, blant annet som pioner innenfor high tech etterforskning, og hadde sin tyngde knyttet til det økende trykket av teknologisk kriminalitet.

I over ti år arbeidet Marc for Interpol, hvor han jobbet med sikkerhetstrusler i over 70 land.

Driver med forskning
Som grunnlegger av Future Crimes Institute retter Marcs nåværende forskning søkelyset på sikkerhetsimplikasjonene rundt banebrytende teknologier, kunstig intelligens, den sosiale datarevolusjon og virtuelle verdener.

Marc fungerer som fakultetets rådgiver for global sikkerhet på Silicon Valleys Singularity University, hvor det jobbes med områder rundt avansert vitenskap og teknologi knyttet til fremtidens sikkerhetsutfordringer.

Fakta

  • Paranoia er den største IT- og informasjonssikkerhetskonferansen i Norge.
  • Paranoia har i løpet av årene etablert seg som bransjens viktigste konferanse.
  • Hvert år inviteres foredragsholdere i verdensklasse som holder innlegg om fremtidens mest aktuelle problemstillinger, og som gir en statusrapport fra forskjellige steder i verden.
  • Arrangørene har invitert noen av de største foredragsholderne i verden til arrangementet. De er eksperter innen hvert sitt felt og tar pulsen på trusselbildet i Norge.
  • Paranoia er kjent for å ha meget gode foredragsholdere, og ved tidligere seminarer kan vi skryte av å ha hatt store navn som Kevin Mitnick, Johnny Long, Roberto Preatoni, Kent E. Anderson, Dan Kaminsky og Mikko Hyppönen på plakaten.
  • Paranoia 2012 avholdes, som i fjor på Folketeateret på Youngstorget, i Oslo tirsdag den 13. november.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com