TEST: En anonym kraftpakke fra LG

Telefonen LG Optimus 4X HD har et imponerende navn, men står det til forventningene? Vi har lagt kraftpakken fra LG på testbenken.

Samme dag som LG annonserte sitt nye flagskip Optimus G, ankom deres Optimus 4X HD våre kontorer.

Dette er en interessant telefon, på papiret er har den ganske identisk ytelse som sine nærmeste konkurrenter, Samsung Galaxy SIII go HTC One X, men den er en drøy tusenlapp billigere.

Anonymt utseende
Å argumentere for at telefonen er anonym er kanskje litt drøyt med tanke på at det er en ganske diger sak på 4,7 tommer. Likevel oppleves utseendet som litt anonymt sammenlignet med dens konkurrenter. Telefonen har et veldig rent og enkelt design med relativt skarpe hjørner og nesten skjulte knapper.

Dette er ikke nødvendigvis galt, når du legger den på møtebordet fremstår du ikke som den som den mest snobbete personen i rommet. Vi liker det rene litt enkle designet svært godt.

Android 4.0
Telefonen kommer med Android 4.0.3 for å være presis. Vi har ikke fått noen indikasjoner om at den skal oppgraderes til 4.1.

LG har som de fleste andre gjort sine egne endringer til grensesnittet på Android, men i motsetning til tidligere har de denne gangen ikke falt for fristelsen til å herme etter iOS, men gjort svært subtile endringer som i all hovedsak kun har forbedret funksjonaliteten i Android 4.0.

Epostklienten de fleste businessbrukere vil benytte oppfatter vi som en av de bedre blant Android alternativene. Den har et rent og enkelt grensesnitt med en god Exchange-kobling.

Konklusjon
Vi finner lite å sette fingeren på med Optimus 4X HD. Lydutgangen har litt svak ytelse ved at vi må skru volumet ekstra høyt opp med litt kraftigere ørepropper og headset, men med tanke på prisen, er dette den beste telefonen du får idag til under 4000 kroner.

Pluss 🙂

  • Lynrask maskinvare
  • Lyssterk skjerm
  • Kan utvides med minnekort

Minus 🙁

  • Litt liten av/på knapp
  • Litt svak lydutgang
  • Ingen kameraknapp

2 kommentarer om “TEST: En anonym kraftpakke fra LG

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com