Den nye toppmodellen fra HTC kan knuse iPhone 5

Den nye One X+, HTC nye toppmodell, kommer som en torn i øyet på mange som nå svermer om den nye iPhone 5. One X+ er modellen mange businessfolk vil falle for.

HTC kommer snart med sin nye One X+. Dermed blir deres toppmodell gjort enda bedre med raskere surfing, bedre batteri og større hukommelse. Under panseret har den Android 4.1 Jelly Bean.

– Vi tar HTC One X til et nytt nivå med introduksjonen av den nye HTC One X+. Våre kunder vil oppleve super rask surfing, et enda mer fantastisk kamera og en enda mer suveren lydopplevelse med Beats Audio, sier Peter Frølund, Nordensjef i HTC.

Bedre yteevne og større hukommelse
Med en 1,7 GHz quad-core NVIDIA Tegra 3 AP37 prosessor og 64 GB internt minne tilbyr HTC One X+ opp til 27 prosent mer fart og kraft enn HTC One X, noe som gjør HTC One X+ til en av de mest avanserte Android-smarttelefoner på markedet.

HTC One X+ er designet for å være rask, hvilket gjør det mulig å oppleve raskere surfing, mer flytende spill, bedre grafikk og rask nedlasting.

Bedre batteri
I tillegg til økt ytelse, introduserer HTC One X+ betydelig forbedret batteri med en 2100 mAh batteri som gir brukerne opp til 37 prosent mer tid til å snakke, surfe på nettet og nyte sin favorittmusikk eller videoer.

Nå er det også mulig å ta bedre portrettbilder med frontkameraet. Gjennom den nye portrett-innstillingen på kameraet foran, er det mulig å ta bilder med høy kvalitet på kameraet som automatisk jevner toningen i huden for et mer vakkert resultat.

Sightseeing-modus
Sightseeing-modus gir brukeren trygghet for at kameraet alltid vil være klar til å fange øyeblikket – med ett trykk på av/på knappen aktiverer du skjermen og gir direkte tilgang til å bruke kameraet.

I tillegg er det nå mulig å få vist sitt galleri enten gjennom hvor eller når ens bilder er tatt.

Enkelt oppsett med Kom i gang
En ny nettjeneste i One X+, HTC Kom i gang, guider brukeren veldig enkelt og trygt gjennom oppsett og tilpasningsprosessens via en nettleser på din PC.

Siden er laget for å sikre at brukeren kommer godt i gang og får mest mulig ut av sin nye HTC. Med ett trykk vil brukerens HTC gjenspeile innstillingene og programmene som er valgt på HTC Kom i gang.

Fakta

  • HTC One X+ vil være tilgjengelig i Europa og Asia fra oktober.
  • Pris er foreløpig ikke kjent.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com