Her er Acers nye nettbrett

Nye Acer ICONIA Tab A110 har en 7-tommers skjerm, veier mindre enn 390 gram og har en praktisk design – kjekt for en mobil livsstil.

A110 har Android 4,1 Jelly Bean, som gir enkel tilgang til favorittprogrammer med widgets som automatisk tilpasser størrelsen basert på tilgjengelig skjermplass.

Dessuten har den Google Mobile Service forhåndsinstallert i form av Gmail, Google +, Maps, Messenger, Play Store, Talk, YouTube og mye mer.

Smart applikasjon
ICONIA Tab A110 leveres også med Google Currents, en smart applikasjon som gir tilgang til hundretalls onlineaviser og blogger på ett og samme sted i et lettlest og smidig magasinlignende format, også i offline-modus.

På forsiden har enheten et kamera på to megapiksler for live-chat med venner og bekjente. Kameraet kan også brukes til å låse og låse opp enheten via ansiktsgjenkjenning, noe som gir forbedret sikkerhet.

Kraftig under panseret
Til tross for en kompakt design har A110 kraftig ytelse. NVIDIA Tegra 3 quad-core prosessor leverer kraft for raskere og mer smidig nettsurfing, bedre multitasking, spill i konsollkvalitet og for sømløs avspilling av HD-videoer.

Enheten kobles enkelt til eksterne skjermer via HDMI for en mer intensiv bildeopplevelse. Via Micro USB-porten kan du koble til kamera, tastatur, mus eller spillkonsoll. Med Micro SD-kortet kan minnekapasiteten økes til 32 Gigabyte.

Fakta

  • ICONIA Tab A110 er ikke i salg for øyeblikket, men tilgjengelig ved bestilling, skriver Acer i en pressemelding.
  • Norsk pris er ikke kjent, men på internett sies det at den skal selges i England for 180 pund som utgjør 1.661 kroner. Mobizmag.no går ikke god for at denne prisinformasjonen er korrekt.

Legg igjen en kommentar