Samsung Galaxy Note II i norske butikkhyller

Ventetiden er over, nå er neste generasjons Note i butikk. Kombinasjonen mellom en mobil og et nettbrett egner seg godt for både kreativitet og produktivitet.

Galaxy Note II ble vist frem for første gang under IFA i Berlin i september. Les saken Mobizmag.no skrev om lanseringen.

Ved å kombinere de beste egenskapene fra Galaxy S III med en 5,5 tommer stor og lyssterk superAMOLED-skjerm og S Pen har Samsung med Note II laget et verktøy som egner seg både for jobb og underholdning.

S Pen med nye funksjoner
Den interaktive pennen S Pen er veldig presis og slipper løs din kunstnerniske side med tegning, skriving, fotografering, redigering, klipping og liming.

Nye funksjoner i S Pen gir bedre produktivitet og bedre flyt i aktiviteten man holder på med. Når du for eksempel holder inne knappen på S Pen kan du klippe ut bilder som du kan lime inn i et annet dokument i den forbedrede S Note.

God skjerm
Den store og lyssterke Super AMOLED-skjermen med HD-kvalitet på 5,5 tommer er med sitt 16:9-format tilpasset film og annet bevegelig innhold.

Note II har en 1.6 GHz quad core-prosessor og et kraftig batteri på 3 100 milliamper.

Beveger du hånden over Note II går den ut av dvalemodus, og skjermen gir deg et overblikk over nye meldinger, tapte anrop, været og mye annet.

Kjekt for surrehuer
Når pennen beveges over ikonene får du en forhåndsvisning av hva som skjuler seg bak, og slik går du raskt igjennom mailer som har kommet inn.

Glemmer du igjen pennen på skrivebordet vibrerer Note II for å si ifra at du har lagt den igjen.

Fakta

  • Smart Note med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean).
  • Quad core-prosessor på 1.6 GHz med 2 GB ram-minne og HD superAMOLED-skjerm på 5,5 tommer.
  • Kommer med 16 GB internminne og plass til minnekort (microSD, opp til 64GB). Har doble kameraer, Bluetooth v 4.0, USB, WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi direct, AllShare, NFC. Batteriytelse på 3,100 mAh.
  • Finnes i butikk nå med anbefalt utsalgspris 5 000 kroner.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com