Telenor åpner onsdag lynraskt 4G-nett

Onsdag klokken 12.00 åpner Telenor sitt 4G-nett. Telenors dekningsdirektør, Bjørn Amundsen, sier 4G vil revolusjonere hvordan du bruker mobil, nettbrett og PC.

Det nye 4G-nettet gir langt raskere hastigheter enn dagens 3G-mobilnett som Telenor har.

Men Telenor har etter det Mobizmag.no ikke planer om å bruke 4-nettet til tale, men kun til datarelaterte mobiltjenester.

Åpnes av Svendsen
Den høytidelige åpningen skjer i morgen på Ullevål sykehus i Oslo, og vil bli foretatt av Norgessjef i Telenor, Berit Svendsen.

Hun vil fortelle om Telenors ambisjoner med 4G, og om hvordan teknologien er en tilrettelegger for innovasjon og utvikling i nesten alle deler av samfunnet.

Dette har han ventet på i mange år
Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor, vil i forbindelse med lanseringen gå mer i dybden på det nye nettets tekniske spesifikasjoner; dekningsgrad, ytelse og andre sentrale aspekter.

Under lanseringen vil Telenor avsløre selskapets visjoner for fremtiden når det gjelder 4G og bruken av denne.

4G forbedrer behandlingen av pasienter
Lanseringen vil foregå ved Oslo universitetssykehus hvor de i lengre tid har satset på internett- og mobilbasert teknologi for å forbedre behandlingen av pasienter.

Sentralt i denne satsningen står arbeidet sykehuset har gjort med prosjektet ”Avanserte hjemmesykehus for barn”, som anvender ny teknologi til å behandle barn og unge i hjemmet i langt større grad enn tidligere.

Sykehuset vil fortelle om hvilke muligheter 4G-nettet åpner for i helse- og omsorgsarbeidet. Det vil også bli demonstrert hvordan ny teknologi kan anvendes i pasientbehandlingen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com