Vant driftsavtale med Troms Kraft

Atea har inngått avtale om drift og outsourcing av IKT-infrastruktur med Troms Kraft. Avtalen er over tre år med opsjon på ytterligere to år, og har en estimert årlig verdi på cirka åtte millioner kroner.

– Troms Kraft er en stor og veletablert virksomhet i Troms, og Atea er svært fornøyd med å bli valgt som partner for drift og videreutvikling av deres IT-infrastruktur. Dette befester vår ambisjon om kraftig satsning i den nordlige landsdelen og vil forsterke vår posisjon i Tromsø, sier Dag Fodstad (bildet), administrerende direktør i Atea.

Bygges moderne datasenter i Tromsø
– Atea vil være en pådriver for effektiv drift og gode løsninger som skal støtte Troms Krafts forretning. Samtidig bygges det et topp moderne datasenter i Tromsø by, som vil tilbys til andre kunder i regionen, avslutter Fodstad.

Tillitsvekkende 
– Atea er en godt kvalifisert leverandør som vi ser frem til å samarbeide med. Deres brede kompetanse og satsing i nord betyr mye for oss ved valg av partner, sier Erling Dalberg, konserndirektør i Troms Kraft.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com