Google med interaktiv og sjelden tegneserie

Du er sikkert kjent med at Google av og til bruker å endre design på logoen på søkesidene. Men på Google er det nå en sjelden tegneserie som hyller Winsor McCays «Little Nemo i Slumberland»

Google har feiret det 107. årsdagen for Winsor McCay Lille Nemo i Slumberland med en av søkemotorens mest forseggjorte «kruseduller» noensinne.

Little Nemo er basert på eventyrene til en gutt på rundt seks år gammel, ble publisert i New York Herald 1905-1911.

Stripen, som ble publisert bare på søndager, hadde Nemo eventyr som han prøver å nå prinsessen av Slumberland, datter av kong Morpheus, som ønsker Nemo for en lekekamerat.

Fakta

  • Winsor McCay (født 26. september 1871, død 26. juli 1934) var en amerikansk illustratør, tegneserieskaper, avistegner oganimatør.
  • Han var en pioner innen tegneserier og film, og er blant annet kjent for den veltegnede og grafisk spennende tegneserien Little Nemo in Slumberland, som gikk som søndagsserie i to New York-aviser fra 1905 til 1913, og en av de førstetegnefilmene, Gertie the Dinosaur, fra 1914.
  • Winsor McCay har påvirket flere generasjoner av tegnere og tegneserieskapere, deriblant Moebius, Chris Ware, William Joyce og Maurice Sendak.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com