Her er lillebroren til Samsung Galaxy S III

Samsung har hatt suksess med  sin modell Galaxy S III. Men nå har denne fått en vilter lillebror – Galaxy S III Mini. Denne har siste versjon av Android, Jelly Bean.

Galaxy S III Mini er en liten mobil med et hendig format, har en fire tommer stor superAMOLED-skjerm og er minst like lekker som sin storebror Galaxy S III.

Selv om Galaxy S III Mini kommer i et mindre format betyr det ikke at den gir færre muligheter. Den har et intuitivt brukergrensesnitt.

Kommuniserer med deg
En av de smarte funksjonene på Galaxy S III Mini som man kjenner igjen fra storebroren er Smart Stay, som gjør at skjermen ikke går i svart så lenge man holder øynene på den.

Når du leser en SMS og heller vil ringe tilbake enn å skrive melding, kan du løfte telefonen mot øret og telefonen ringer selv opp mottageren via Direct Call.

Mobilen kommuniserer også med eieren sin, så dersom du har en ny sms eller et ubesvart anrop kjenner du en lett vibrasjon i hånden når du plukker den opp.

Tilpasser seg lokalområdet
Minimobilen har siste versjon av Android, Jelly Bean, som gir smidig navigering på skjermen.

Tjenesten Google Now gir deg en personlig brukeropplevelse.

For eksempel husker Google Now hvor du bor og hvor  du jobber, og kan gi deg informasjon om hvor lang tid du kommer til å bruke til jobb den dagen.

Oppdatert trafikkinformasjon og eierens vaner brukes som referanse.

Fakta

  • Galaxy S III Mini har en firetommers WVGA SuperAMOLED-skjem, operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean) og en dual core-prosessor på 1,0 GHz med 8GB ROM+ 1GB RAM minne og plass til microSD opp til 32GB.
  • Kamera 5MP AF + LED Flash/vga front.
  • Bluetooth 4.0(LE), WiFi a/b/g/n, WiFi HT40. 1500 mAh batteri.
  • Kommer i fargene Ceramic White og Pebble Blue.
  • Kommer i butikk uke 46.
  • Utsalgspris på cirka 2900 kroner.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com