Han blir ny kommunikasjonsdirektør i Difi

Eirik Andersen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). Mobizmag.no vet han har meget god kunnskap om kommunikasjon og teknologi.

Andersen har det siste året jobbet som selvstendig rådgiver i eget selskap, Sidesyn kommunikasjon.

Han har dessuten lang fartstid fra næringslivet som markeds- og kommunikasjonsdirektør og rådgiver.

Vil utvikle offentlig sektor
– Vi er glad for å ha Eirik på plass hos oss. Han har bred kommunikasjonsfaglig erfaring, og vil bidra til å styrke vår evne til å aktivt formidle resultater av egne analyser, undersøkelser og kunnskap for å utvikle offentlig sektor, sier Hans Christian Holte, direktør i Difi.

Målet er mindre byråkrati
– Jeg gleder meg til å jobbe med kommunikasjon i Difi. Jeg har arbeidet nært inn mot offentlig sektor i mange år, og ser fram til å bidra til en målrettet utvikling av Difis kommunikasjonsarbeid. Folk har høye forventninger til offentlige tjenester, og vi må tåle oppmerksomhet og kritikk. En viktig oppgave for meg blir å bidra til at Difi styrker sin viktige rolle som rådgiver i debatten om hvordan vi får best mulig byråkrati i Norge, sier Eirik Andersen.

Jakter på gode løsninger
Difi har en rolle i å bidra til en åpen og opplyst offentlig diskusjon om styring, ledelse, fornying og omstilling av forvaltningen.

Difi arbeider med å øke gjennomføringskraften og gjennomføringsevne i statsforvaltningen, og finne løsninger som går på tvers av sektorer og virksomheter.

– Difis visjon er å utvikle offentlig sektor. Vi bidrar spesielt der det offentlige står overfor større, gjennomgripende utfordringer, gjerne på tvers av sektorene i staten. Jeg er opptatt av å finne de gode løsningene som virker og bidra til at disse kommer på plass. Tydelig kommunikasjon er viktig for å vise handlekraft og få resultater, og jeg ser fram til å ha Eirik med på laget framover, avslutter Hans Christian Holte, direktør i Difi.

Fakta

  • Erik Andersen er 42 år, Stavanger-mann bosatt i Oslo siden 1997
  • Cand.Polit, Institutt for Medievitenskap, Universitetet i Bergen, 1996
  • Konsulent og kommunikasjonsrådgiver i Andersen Consulting/Accenture, 1997 – 2001
  • Kommunikasjonsansvarlig i PA Consulting Group, 2002-2003
  • Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Accenture, 2003 – 2011
  • Rådgiver i enkeltpersonfortaket Sidesyn kommunikasjon, mai 2011

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com