iPhone 5 til topps på NetComs salgsliste

Det høres utrolig ut, men iPhone 5 gikk til topps etter tre dager i salg hos NetCom. IOS er på topp, mens Android er nummer to. Microsoft Windows er fortsatt ingen suksess.

I forrige måned var det kun 1 prosent av de solgte telefonene som bruker operativsystemet Microsoft Windows (2 prosent i august).

– Salget av iPhone 5 er historisk godt. Kunder har stått 15 timer i kø, og flere tusen har stått på liste for å sikre seg Apples siste telefon, sier Kristian Renaas, salgsdirektør i NetCom.

Aldri har det vært så mange tilgjengelige nye iPhones ved en lansering som i år.

Sikret seg et stort parti
– Vi sikret oss et meget høyt volum av telefonen, og det har vært helt avgjørende for at flere tusen fornøyde kunder bruker iPhone 5 i dag, sier Renaas.

Kunder som fortsatt venter, men som har bestilt og betalt for iPhone 5 vil motta telefonen når NetCom får leveranser fra Apple.

– Etterspørselen er utrolig god, og vi jobber tett med produsenten for å sikre oss flest mulig iPhone 5 framover, sier Renaas.

De mest solgte smarttelefonene i september

1. (-) Apple iPhone 5
2. (2) Samsung Galaxy S III
3. (1) Apple iPhone 4S
4. (3) Samsung Galaxy S II
5. (4) Apple iPhone 4
6. (6) Sony Xperia Go
7. (8) Samsung Galaxy Xcover
8. (5) HTC One X
9. (7) Nokia Lumia 800
10. (-) HTC Desire C

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på smarttelefonsalget i NetCom Shops (60 butikker), netttbutikken, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom. Forrige måneds plassering i parentes.

Legg igjen en kommentar