Ny tjeneste lar deg kutte i telefonregningen

Altibox lanserer i dag en tjeneste som kan redusere din mobilregning betraktelig. Altibox Loop lar deg ringe fra mobilen til norske hjemmetelefonipriser, uansett hvor du er i verden.

Forutsetningen er at du har tilgang til trådløst nett og har Altibox Hjemmetelefon.

− Altibox Loop er et viktig ledd i vår satsing for å gjøre kundene våre mer mobile med større valgfrihet. De skal kunne ta med seg våre tjenester når de forlater hjemmet, sier Hans Bjarne Solheim, produktdirektør i Altibox.

Samtale via internett
Altibox Loop er en app til smarttelefonen, og kan hentes både av Apple- og Android-brukere. Har du tilgang til trådløst nett, kan du ringe via internett i stedet for GSM-nettet.

Det vil si at enten du er på et hotell i utlandet, i et fly med trådløst nett eller hjemme så ringer du alltid ut til den samme norske hjemmetelefoniprisen. Og den du ringer trenger ikke å ha noen form for app på sin telefon.

Ikke høye telefonregninger
− Det samme gjelder andre veien. Om noen ringer deg på ditt hjemmetelefonnummer, kan du besvare samtalen på mobiltelefonen. Du trenger altså ikke være hjemme for å svare når noen ringer deg på hjemmetelefonnummeret, forklarer Solheim.

Trenger ikke forhåndslade ringebeløp
− Med denne tjenesten trenger du ikke lenger uroe deg for høye telefonregninger når du ønsker å fortelle de hjemme hvor godt du har det på ferie i utlandet, legger han til.

Kunden trenger ikke å forhåndslade ringebeløp, og alt forbruk blir oppført på den månedlige Altibox-faktura.

En ny fordel med hjemmetelefonen
I tillegg til å gjøre kundene mer mobile, er dette også et ledd i å øke attraktiviteten til hjemmetelefoni.

− Hjemmetelefonens fordeler inkluderer god kommunikasjon ved dårlig mobildekning og trygghetsfaktorer slik som at adressen din blir overført til nødetaten under en nødsamtale, eller at det er lettere for et barn å bruke hjemmetelefonen som ikke har tastelåser eller pinkoder, sier Solheim.

Ring gratis
Med Hjemmetelefon fra Altibox kan kunden ringe gratis til alle fasttelefonnumre i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

− Altibox Loop vil forhåpentligvis gjøre at enda flere ser nytteverdien av å ha hjemmetelefon, sier Solheim.

Fakta

  • Altibox Loop har ringelogg, den bruker samme kontaktliste som mobiltelefonen.
  • Du har tilgang til talepostkasse og det er støtte for videosamtale og HD-lyd.
  • HD-lyd gir et rikere lydbilde hvor du opplever all tale mye tydeligere sammenlignet med en samtale i mobilnettet.

Legg igjen en kommentar