Snart Norgesmesterskap i SMS

27. oktober er det kvalifisering til NM i SMS over hele landet. Det store spørsmålet er; hvem har de raskeste tomlene for skrive tekstmeldinger?

I fjor gikk Helle Nilsen (17) til topps i NM i SMS foran blant annet verdensmester Frode Ness.

I november skal hun forsvare tittelen i finalen på Oslo City og igjen taste om 50.000 kroner.

Arrangeres for demte gang
Telekioskens årlige NM i SMS arrangeres nå for femte år på rad, og konkurransen har skapt stor oppmerksomhet langt utover landegrensene.

I 2009 satte stavangerjenta Sonja Kristiansen ny verdensrekord. Året etter ble rekorden overtatt av Frode Ness fra Førde, men i fjor sviktet nervene hans i finalen. Helle Nilsen fra Risøyhamn i Vesterålen tastet seg helt til topps og vant med det 50.000 kroner.

I finalen tastet hun den offisielle teksten “The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.” på lynkjappe 28, 32 sekunder.

6.400.000.000 SMS i fjor
Nordmenn elsker å kommunisere via SMS, og i 2011 ble det sendt 6,4 milliarder SMS i Norge. Det bør derfor ligge an til mange raske tider under kvalifiseringen 27. oktober hos Telekiosken på kjøpesentre over hele landet.

For å komme til finalen i Oslo 10. november, må du skrive den offisielle teksten raskest i regionen du bor i. Ordbok eller andre funksjoner for hurtigskrivning er ikke tillatt, og mobilen må være en såkalt smartmobil. Kvalifiseringen er delt inn i regionene Østlandet, Oslo/Akershus, Sør-Norge, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge.

Finalen er lørdag 10. november kl. 13.00 på Oslo City.

Ikke bare for de kjappeste
Man trenger ikke være blant de raskeste for å vinne flotte premier. Det arrangeres også en delkonkurranse under kvalifiseringen som går ut på å taste teksten på maks 90 sekunder. Da kan du vinne mobiltelefonen Samsung Galaxy Y.

Alle regionvinnerne får en Samsung Galaxy S III, som må benyttes i finalen.

Norgesmesteren får 25.000 kroner.

Dersom finalevinneren samtidig slår fjorårets tid, blir premien totalt 50.000 kroner.

Prøv deg på Facebook
Nytt av året er at det nå arrangeres en konkurranse på Facebook der man daglig kan vinne flotte premier.

Konkurransen går ut på å taste den offisielle teksten så kjapt som mulig på PC-en.

Du kan delta ved å gå inn her.

Legg igjen en kommentar