Vil gjøre handleopplevelsen mer mobilvennlig

IKEA har kommet med en ny app for Android- og iPhone-brukere, og en ny mobiltilpasset versjon av IKEA.no. Målet er å skape en bedre handleopplevelse direkte på mobilen.

Appen og mobilversjonen er testet ut i Canada, Spania og Sverige.

Etter positive tilbakemeldinger fra brukerne, lanserer IKEA nå de nye løsningene over hele verden.

En fjerdel av brukerne kommer fra mobile enheter
– Bruken av smarttelefoner øker kraftig, og Norge er blant de fremste markedene i verden når det kommer til nettbruk på mobilen. Dette er en utvikling vi tilpasser oss, blant annet ved at vi nå lanserer nye løsninger som gjør mobilen til et verktøy for å skape en bedre handleopplevelse, sier Siv Elizabeth Egger, kommunikasjonsrådgiver i IKEA.

Hun opplyser at 24 prosent av de besøkende på IKEA.no kommer i dag fra mobiltelefon eller nettbrett.

Skal skape en bedre handleopplevelse
IKEAs nye app inneholder mye informasjon og har mange nyttige funksjoner som vil bedre kundenes handleopplevelse. Den er også helt gratis å laste ned.

– Med applikasjonen og mobilversjonen av IKEAs nettsider kan kunder blant annet kikke på IKEA-produkter, sjekke produktinformasjon og lagerbeholdning og lage handlelister. De kan også finne produkter på selvbetjeningslageret, få veibeskrivelse til nærmeste varehus samt bruke en egen funksjon for å navigere seg rundt på varehuset, sier Egger.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com