TEST: Brukervennlig HTC Desire X

HTC har kommet med fjerde generasjon Desire som har fått navnet Desire X. I business-sammenheng er den en grei reservetelefon.

Selv om det er bare to år siden den første Desire ble kåret til årets telefon under Gulltastenkåringen har det skjedd mye i smarttelefonverden siden det.

Desire har også fått en ansiktsløfting med større skjerm (4 tommer), raskere prosessor (1GHz dual core),  Android 4.0 samt Sense 4.1 og nytt etternavn Desire X.

Telefonen har beholdt den gode gamle HTC-designen noe som gjør at den virker velbygget og ligger godt i hånden. Designet begynner vel å bli litt gammeldags.

Brukervennlighet er sentralt for HTC og det første bilde på skjermen etter at telefonen er slått på er anvisning av hvordan SIM-kortet skal monteres i telefonen. En kjærkommen og enkel hjelp.

Desire X har alle vanlige kommunikasjonsformer som Bluetooth, trådløstnett, mobildata osv., men mangler NFC og snakkissen 4G.

Synkronisering med sosiale medier og e-post er enkel å sette opp og omfatter de fleste grensesnitt.

Kameraet er fortsatt på 5MP med WVGA video. Blitsen har blitt smart og tilpasser lysmengden til behovet.

Kamera-appen er den samme som på alle HTC Android-telefoner og et godt sett med standard innstillinger som panorama, flerbilde med utvalg av det beste osv. følger med.

Konklusjon

I bruk er telefonen meget bra og de ørsmå forsinkelsene som til tider kan oppleves lever jeg godt med. Min fasinasjon for Sense (HTC Android overbygg) kom med den første Desire og med den nye utgaven Sense4.1 er Android mer brukervennlig enn noen gang.

Selvfølgelig har disse endringene ikke tatt Desire X opp i elitedivisjonen. Med en pris på cirka 2500 kroner konkurrerer den i mellomsjiktet med mange andre mobiltelefoner. I business-sammenheng er den en grei reservetelefon.

Pluss 🙂

  • HTC design
  • Sense
  • Beats Audio

Minus 🙁

  • Mangler frontkamera
  • Svakt kamera
  • Lite minne (må utstyres med mikro SD-kort)

Foto: Fredrik Heggelund

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com