Microsoft-direktør til EVRY

EVRY har ansatt Knut Aasrud som ny konserndirektør. Microsoft-direktøren har allerede startet og fått ansvar for forretningsområdet Solutions i Norge.

Med virkning fra 1. januar skal han ha ansvar for forretningsområdet Norge som ledd i en større omorganisering av EVRYs norske virksomhet.

Aasrud overtar ansvaret for Solutions fra konserndirektør Håvard Larsen som i dag er utnevnt til ny konserndirektør Operations.

Microsoft-mann
Aasrud kommer fra Microsoft hvor han inntil nå har ledet Microsoft Operator Channels i EMEA. Før dette var Aasrud adm. direktør for Microsoft i Norge i fem år.

Han har også hatt ulike lederstillinger i SAP Norge og SAP Sverige, samt CEO i programvareselskapet Provida ASA.

Verdifull internasjonal erfaring
– Knut Aasrud bringer med seg verdifull internasjonal erfaring og bred kunnskap om norsk og nordisk IT-bransje. I tillegg har Knut ledet større organisasjoner og har med dette en bakgrunn som gjør at han er godt rustet til å gjennomføre de forsterkningene og endringene EVRYs norske virksomhet står overfor, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Gleder seg til å jobbe i Norge igjen
– Etter mange år med tilknytning til internasjonale IT-selskaper ser jeg nå frem til å jobbe i EVRY som et dynamisk og norskbasert selskap. Vi skal nå mobilisere hele den norske organisasjonen til å være med å realisere neste steg i strategien. Med sterk lokal forankring, unik kompetansebase og bred løsningsportefølje har vi et godt utgangspunkt for å være med å skape verdi for våre kunder, sier Knut Aasrud.

Legg igjen en kommentar