Han blir ny sjef for Digital Services i Telenor

Rolv-Erik Spilling ble i dag utnevnt til ny konserndirektør for Digital Services i Telenor. Han har vært nestsjef i Digital Services siden enheten ble opprettet.

Utnevnelsen sikrer dermed kontinuitet og videreføring av Telenors satsning på innovasjon innen digitale tjenester. Spilling tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.
Skal utvikle nye tjenester

Digital Services-enheten ble opprettet med målsetting om å utvikle nye tjenester i den digitale økonomien, med spesielt fokus på internettjenester som Telenor-konsernet og dets partnere kan levere i det globale markedet.

Det er en omfattende innovasjonsinnsats som kanaliseres gjennom denne enheten og Telenor-konsernet har store ambisjoner for tjenestene som skal utvikles.

Baksaas forventer store resultater
– Rolv-Erik Spilling har hatt en rekke, sentrale roller i alle deler av vår verdikjede. Hans brede erfaringsbakgrunn gjør ham til en ideell kandidat for å utvikle nye tjenester, i skjæringspunktet mellom tradisjonelle telekommunikasjon og nye, åpne nettbaserte teknologier. Jeg er fornøyd med at han har takket ja til denne rollen og jeg forventer store resultater fra ham og resten av Digital Services-enheten i fremtiden, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor

Og dette svarer Spilling med
– Jeg setter stor pris på denne utfordringen og jeg vil fortsette å arbeide for å nå de målene vi har satt oss i Digital Services. Vi har lykkes med våre innovasjonsaktiviteter hvis en stor gruppe kunder tar tjenestene våre i bruk, samt at vi genererer omfattende, nye inntekter. Disse to målsettingene er grunnlaget for Telenors prioriteringer innen digitale tjenester, sier Rolv Erik Spilling.

Fakta

  • Rolv-Erik Spilling har hatt en rekke roller i Telenor Norge før han ble utnevnt til nestsjef i Digital Services i september 2011.
  • Han har vært markedssjef for forretningsmarkedet, teknologisjef og sjef for tjenester, IT og teknologi.
  • Spilling startet i Telenor i år 2000.
  • Han har en mastergrad i matematikk fra NTNU.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com