Disse kan få Digital Winner-prisen

Telenor har utpekt fem kandidater til Digital Winner-prisen. Se hvem det er. Totalt var det 44 norske, svenske og danske søkere.

Les også: Tok i mot nominasjoner til årets Digital Winners-pris

Aldri før har det vært så mange søkere til Telenor-prisen . Juryen har valgt ut fem heldige kandidater som nå har muligheten til å ta hjem seieren under Digital Winner-seminaret 14.-15. november:

– iZettle (Sverige), betaling med mobiltelefon- Soundrop (Norge), musikktjeneste

– dSafe (Norge), elektroniske kvitteringer

– iFrapp (Norge), verktøy for utvikling av egne Facebook-applikasjoner

– Magine (Sverige), nettskybasert TV

Se hvem som vant i fjor

Nyskapende tjenester

-Denne prisen bidrar til å skape bevissthet rundt unike, nyskapende digitaltjenester som er relevante for dagens brukere. De fem kandidatene oppfyller forskjellige behov på flere spennende områder som er i utvikling, sier Rolv-Erik Spilling, juryleder i programkomiteen for Digital Winner-prisen og ny sjef for Telenor Digital Services.

-Det har vært et enormt engasjement i år, og det var veldig vanskelig å velge ut kandidatene. Vi mener likevel at vi har funnet frem til de beste av de beste, og vi har store forventninger til disse fem digitale superstjernene, tilføyer Spilling.

Pengepremie og samarbeidsavtale til vinneren
Før vinneren kåres, skal kandidatene gi juryen et nærmere innblikk i arbeidet sitt. Vinneren får en pengepremie på 200.000 kroner og muligheten til å videreutvikle tjenesten sin sammen med Telenor for mulig distribuering gjennom Telenors globale virksomheter.

Telenors visjon og verdier ligger til grunn når vinneren skal pekes ut. Det legges spesielt vekt på at vinneren evner å inspirere kunder til å ta del i den digitale fremtiden, og at tjenesten de leverer, scorer høyt på brukervennlighet.

Dette er juryen
Juryen ledes av Rolv-Erik Spilling og består i tillegg av følgende sju medlemmer: Marie Nilsson, CEO i Mediavision; Rikard Steiber, Global Marketing Director Mobile & Social i Google (San Francisco); Erling Maartman-Moe, Partner Alliance Venture; Morten Munk-Hansen, Digital Director Maxus Global; Georgi Ganev, CEO i Dustin Group; Sven Størmer Thaulow, CEO i Telenor Comoyo AS; og Dagfinn Myhre, VP Research and Future Studies, Telenor.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com