Flere nettbutikker hacket – informasjon på avveie

Eplehuset og en rekke andre nettbutikker ble 27. september hacket. Passord og kundeinformasjon skal være på avveie. Men først i dag informerte Increo kundene hva som har skjedd.

Eplehuset og Oslo Sportslager er noen av nettbutikkene som skal være rammet.

Eplehuset sier de først i dag har blitt informert av Increo Interactive Creations om det som kalles «et mulig sikkerhetsbrudd».

Men på Increos egne nettsider står det at «InCreo har oppdaget at uvedkommende har klart å komme seg inn på våre servere».

Har politianmeldt forholdet
Nødvendige sikkerhetstiltak ble igangsatt umiddelbart, heter det fra Eplehuset, og forholdet er også politianmeldt.

På serveren ligger Eplehusets vår kundedatabase som blant annet inneholder våre kunders innloggingspassord til eplehuset.no.

Passordene er oppbevart i kryptert form, men de ønsker likevel å være føre var i den situasjonen som er oppstått, og har derfor av sikkerhetsmessige årsaker valgt å nullstille alle passord i hele systemet.

Du bør endre passordene dine!
Dersom du har brukt samme passord på eplehuset.no som du har brukt andre steder på internett oppfordrer Eplehuset å endre dette passordet de stedene det kan være brukt. Dette kan f.eks. dreie seg om epost, Facebook eller andre internettjenester.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com