Nå kan du bruke Android som betalingsterminal

Vi har tidligere skrevet om iZettle sin betalingsløsning for iPhone og iPad. Nå har de også lansert en Android versjon og fått VISA støtte.

iZettle har siden vi testet løsningen sist slitt med at VISA trakk tilbake autorisasjonen deres. Nå er den heldigvis tilbake samtidig som de lanserer en app for Android.

Lave kostnader
iZettle er en ganske billig betalingsløsning sammenlignet med det å leie en mobil betalingsterminal fra for eksempel BBS.

iZettle tar 2,75 prosent provisjon ved brukt av MasterCard, Visa, Diners Club eller American Express.

Samtidig som iZettl lanserer Android versjon, så lanserer de også en ny kortleser som fungerer på alle enheter, dog trenger du strengt tatt ikke en kortleser, det bare gjør at du slipper å manuelt skrive inn kortnummer i app-en.

Last ned fra Google Play.

3 kommentarer om “Nå kan du bruke Android som betalingsterminal

  1. Spennende løsning. Siden de *krever* login via FB mister de denne brukeren (det kan de sikkert leve med) men jeg synes det er useriøst å kun tilby en FB-login på en betalingstjeneste knyttet til VISA.

  2. Praktisk for noen, men altfor dyr løsning. Jeg skal drive salg hvor marginen ofte er nede i fem prosent av salgssummen, og så stikker dette selskapet av med over halvparten av det som skulle vært min fortjeneste.

Legg igjen en kommentar