IT-veteran tar over infrastrukturselskap i Capgemini

Hun er svensk, men har norske foreldre. Fra nyttår skal IT-veteranen Kari Forsén lede og utvikle forretningsområdet Nordic Infrastructure Services i Capgemini.

Kari Forsen går inn i sin nye stilling i Capgemini ved årsskiftet. Will Peachey leder Capgmini Nordic Infrastructure Services i mellomtiden.

Forsén skal lede virksomheten i Sverige, Finland og Norge og vil være stasjonert i Stockholm.

Totalt jobber cirka 500 medarbeidere i Capgemini Infrastructure Services i Norden.

25 års erfaring
Kari Forsén har 25 års erfaring med IT-markedet, både som konsulent og leder.

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for Steria i Sverige gjennom fem år.

I tiden før bygde hun opp IT-konsulentvirksomheten på Accenture Technology Solutions, søsterselskapet til Accenture.

Hun har også vært forretningsområdeleder i utdanningsorganisasjonen Lernia, i tillegg til leder for Digital/Compaqs konsulentvirksomhet. Hun begynte sin karriere rett etter sivilingeniøreksamen som konsulent i Accenture.

Krever stadige effektiviseringer
– Å jobbe med kunder og bygge virksomheter i flere land er virkelig spennende, og å gjøre det i Capgemini-gruppen, med sitt gode rykte, føles enda bedre. Det skjer voldsomt mye i IT-infrastrukturen. Det er dels et modent marked som krever stadige effektiviseringer, samtidig som all ny teknologi medfører store positive forandringer for kundene. IT må være tilgjengelig hele tiden, i alle medier, og infrastrukturen spiller en sentral rolle her. Det er både spennende og utviklende, sier Kari Forsén, påtroppende leder for Capgemini Nordic Infrastructure Services.

 Forventer sterk vekst
Capgemini Infrastructure Services satser innen mange områder i både infra-konsulting og infrastruktur-outsourcing. Selskapet tilbyr også skytjenester i infrastruktur, blant annet med tjenester som ”Messaging as a service” og ”Infrastructure as a service”.

Det ventes sterk vekst både på kunde- og konsulentsiden de kommende årene.

Fakta

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com