TEST: En skikkelig feit lader uten en tråd

Nokia har gjort et stort nummer ut av at de nye Lumia telefonene støtter trådløs lading. Vi har testet om Fatboy ladepute virkelig er nyttig!?

Nokia Lumia 920 støtter som kjent trådløs lading, men dette er ekstrautstyr. Nokia Lumia 820 støtter også trådløs lading, men da må du i tillegg kjøpe ett deksel som støtter dette.

Nokia har lansert flere forskjellige trådløse ladere, vi har testet den som ser kulest ut, Fatboy. Mange kjenner sikkert Fatboy som en sacco-sekk merke. Disse rare stolene som er en pose full av bittesmå kuler.

Fatboy ladeputen er det samme prinsippet, en liten stoffpute med masse små kuler inni. Det Nokia så har gjort er å putte en helt standard Nokia trådløs lader inn i denne puten (du kan ta den ut).

I praktisk bruk
Vi i redaksjonen var i utgangspunktet skeptiske til verdien av en trådløs lader. Er det virkelig så stor fordel å slippe å plugge i en kabel?

Svaret er et stort og rungende JA! Spesielt hvis du jobber ved en pult og har mobilen som arbeidsverktøy. Det å hele tiden ha en fulladet telefon bare ved å legge den på pulten er rett og slett genialt, man slutter etterhvert å tenke på at mobiltelefoner må lades, for det skjer jo mer eller mindre automatisk.

Konklusjon
Fatboy ladeputen koster 300 kroner mer enn den enkleste laderen fra Nokia. Eneste grunn til å bruke disse ekstra kronene er kulhetsfaktoren. Vi synes det lett er verdt det, men vær litt sprek, velg en annen farge enn telefonen din!

Pluss 🙂

 • Ser kul ut
 • Fungerer som annonsert

Minus 🙁

 • Litt dyrt

3 kommentarer om “TEST: En skikkelig feit lader uten en tråd

 1. Beklager misforståelsen, ser nå at det står følgende:

  «Fatboy ladeputen koster 300 kroner mer enn den enkleste laderen fra Nokia.» … leste først artikkelen på min Lumia 920 og det gikk litt fort i svingene. Uansett er det en stiv pris å betale.

 2. Jeg har en Fatboy ladepute.
  Lurer på om jeg kan bruke laderen uten puten?
  Laderen fungerer uten puten men kan den skade telefonen tro?

Legg igjen en kommentar