24SevenOffice lanserer Foreningspakken med Terra

Terra-bankene og 24SevenOffice har lansert Foreningspakken gjennom 79 sparebanker i Terra-nettverket og igjennom andre salgskanaler.

Selskapene har i samarbeid utviklet en pakke skreddersydd foreningers behov innenfor administrasjon og økonomistyring.

Foreninger og lag har ofte begrensede økonomiske ressurser og er gjerne tuftet på frivillighet. Gjennom lanseringen av Foreningspakken får lag og foreninger tilgang til proffenes funksjonalitet – til en svært lav pris.

En etterlengtet løsning
Terra-bankene og 24SevenOffice har de siste månedene jobbet med de siste detaljene før lansering, og er meget godt fornøyd med produktet som nå lanseres.

– Mange lag og foreninger har gjennom sine lokale sparebanker etterspurt et produkt som dette. Nå har vi endelig fått det på plass. Et wabbasert produkt, skreddersydd for foreninger og deres behov, sier Erik Akersveen, Ass. dir. betalingsformidling i Terra.

Mer oversiktlig økonomi
Et viktig fundament for alle foreninger, klubber og lag, er en sunn drift og økonomi.
Med Foreningspakken får man tilgang til en felles arbeidsflate for formann, styret og kasserer – i ett webbasert system.

– Alle jobber med oppdaterte tall og data i sanntid, så foreningene får med denne pakken full kontroll over administrasjon og økonomi. Repeterende medlemsfakturering og 24SevenOffice sin integrasjon med bank, er et eksempel på funksjonalitet som vil gjøre økonomien mer oversiktlig og hverdagen langt enklere for foreninger, sier Akersveen.

Tradisjonelt har det vært en del utfordringer rundt utskiftninger i forbindelse med at medlemmer går inn og ut av verv.

– Med 24SevenOffice er ikke lenger dette noen problemstilling, da det bare krever noen tastetrykk å overta forgjengers verv, mail, info etc. Dermed beholder man all historikk og data, noe som gjør slike prosesser langt enklere og mer oversiktlige, sier Freddy Kristensen, Partner Manager i 24SevenOffice.

Legg igjen en kommentar