Han leder verdens beste arbeidsplass

I den årlige kåringen over verdens beste arbeidsplasser vant SAS Institute kategorien «verdens beste internasjonale selskaper» for 2012. Jim Goodnight har all grunn til å være stolt.

Dermed klatrer selskapet opp fra fjorårets andreplass og kaprer topplassen. SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11.000 ansatte og 50.000 kunder i 126 land.

I begrunnelsen for tildelingen vektlegges selskapets evne til å sørge for inspirerende arbeidsoppgaver, åpen kommunikasjon, og å tilby ledende medarbeidervilkår og en sunn arbeidsbalanse.

Vil fremme kreativitet og innovasjon
– Denne anerkjennelsen er et bevis på at vår innsats for å fremme kreativitet og innovasjon ved alle våre kontorer verden over lykkes. Tilbakemeldinger fra våre medarbeidere er helt avgjørende for å oppnå førsteplass i denne kåringen. Det er av stor betydning at de verdsetter selskapet like mye som selskapet verdsetter dem, sier gründer og toppleder i SAS Institute, Jim Goodnight (bildet).

Prisvinner også i Norge
I Norge har SAS Institute deltatt i konkurransen om å bli Norges beste arbeidsplass fire ganger, med førsteplass som resultat i 2007, 2010 og 2011, samt andreplass for mellomstore bedrifter i 2009.

Foto: Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar