Klar med nye WiMP for Android-brukere

Nå får også mobilbrukere av Android en oppdatert versjon av musikktjenesten WiMP. Du får komplett redesign med full tabletstøtte, ny startside med redaksjonelt innhold og anbefalinger, mer bilder, beskrivelser, albumomtaler, bedre søkefunksjoner, bedre offlinestøtte, nye delingsmuligheter og mye mer.

Ifølge analysebyrået IDC har tre av fire mobiltelefoner nå Android som operativsystem.

– Android er allerede størst på verdensbasis og er også i ferd med å true iPhone i Norge. WiMP har foreløpig flere brukere på iPhone, men vi regner med å få enda flere Android-brukere framover og er derfor veldig glade for å nå lansere det vi mener er verdens beste musikktjeneste for Android, sier Per Einar Dybvik, produktsjef og administrerende direktør for WiMP Norge.

Får tilgang til redaksjonelle tjenester
I nye WiMP for Android blir det mye lettere å nyte innholdet i denne og andre redaksjonelle aktiviteter og brukerne kan lette finne WiMP-redaksjonens daglige tips og anbefalinger.

I tillegg integreres mye mer artistinformasjon, flere albumbeskrivelser, artistbiografier, artistbilder, albumomtaler, relaterte album, kritikerfavoritter og anmeldelser.

Også for nettbrett
Offlinehåndteringen er også utbedret og et bedre søk lar også brukere søke blant spillelister fra WiMP-redaksjonen, artister og WiMP-brukere.

Delingsfunksjonen skal også være forbedret.

I tillegg kan også brukere av Android-nettbrett, som er i ferd med å nå store markedsandeler ifølge IDC, nå også få WiMP for første gang.

Legg igjen en kommentar