Gir offshoreselskap mer effektiv mobiltelefoni

Telering Bedrift ITALE i Sandefjord har fått Ross Offshore som kunde. Nylig fikk salgsdirektør Ken Roger Kullerød også børsnoterte Bouvet på kundelisten.

– Vi står på med utgangspunkt i Sandefjord og det har vi lykkes med, sier salgsdirektør Ken Roger Kullerød.

Telering Bedrift ITALE  skal sammen med Telenor sammenkoble det mobile bedriftnettet med servere hos Ross Offshore som innebærer mer effektiv telefoni, og at ansatte kan dele både videoer og dokumenter på en enkel måte.

Ringer via datanettet
– For at kunden skal kunne ringe ut på det offentlige nettet skal vi installere en IPT Connect løsning. På denne måten kan de ansatte i Ross Offshore ringe ut og motta samtaler både gjennom tale og datanettet. Sentralbordet kan enkelt se om brukerne sitter opptatt i mobiltelefon eller via den nye systemet. På denne måten har vi bygget en meget solid løsning som ivaretar flere kommunikasjonsveier. Ved å samhandle via den nye teknologien slipper Ross Offshore unna store reisekostnader fordi man i stedet kan benytte videokonferanser og dele dokumenter på den samme plattformen, sier Kullerød.

Full kontroll
Ross Offshore har fusjonert med deler av Odfjell Drilling som har avdelinger i Bergen, Stavanger, Sandefjord og Oslo.

Løsningen omfatter cirka 100 ansatte.

I tillegg skal Telering Bedrift ITALE installere en sikkerhetsløsning som gir kunden full kontroll og oversikt over samtlige mobiltelefoner som knytter seg til bedriftens nettverk.

Smart sikkerhet
– Dette handler om smart sikkerhet. Man definerer hva brukerne kan laste ned fra nettverket, og blir f.eks mobiltelefonen eller en datamaskin borte kan all informasjon slettes raskt og gjenopprettes på en ny terminal umiddelbart, sier Kullerød.

Ross Offshore har dessuten tegnet avtale med GreenMobile, som overtar de utgående mobiltelefonene fra selskapet. Overskuddet som eldre telefoner gir sender Ross Offshore til Plan Norge.

–  Dette er en løsning som er bra for miljøet. Mobiltelefonene tømmes for alt innhold før de selges videre til utviklingsland, sier Kullerød.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com