TEST: Handsfree-løsning til bilen med HD lyd

Supertooth er godt kjent for gode bluetooth produkter. Deres nye dings kalles for «HD», noe som skal indikere at de har HD-lyd.

Første og forsåvidt eneste utfordring vi hadde, var å få den ut av esken. Supertooth HD leveres i en plasboks der den sitter limt(!) fast på en metallplate. Vi var tre stykker fra redaksjonen som strevde før vi fikk den ut av pakningen…

Etter å ha fiklet litt med å få av limrestene slo vi den på, valgte norsk språk og fikk enkelt koblet den opp mot en mobiltelefon. Du kan forresten bruke den mot to mobiltelefoner samtidig.

I bruk
Supertooth HD er en tradisjonell sak med klype til å festes i solskjermen. Allerede her skiller den seg dog fra konkurrentene ved at klypen har en kraftig magnet, så det er lett å flytte selve Supertooth fram og tilbake ettersom du tar opp eller ned solskjermen mens du kjører.

Når du slår den på om morgenen på vei til jobb blir du møtt av en myk, mørk og en smule sexy damestemme som ønsker deg velkommen til supertooth.

Etter noen sekunder kommer den samme damen tilbake og kan fortelle deg at telefonen er koblet til.

Supertooth HD har to knapper og et volumhjul. Kvalitetsfølelsen er helt topp, knapper og hjul føles solide og gode å trykke på.

Hva er egentlig HD lyd? Ikke vet vi, men lydkvaliteten på denne dingsen er ihvertfall det beste vi har opplevd i en bil uten at man har et innebygget handsfree-anlegg til en betydelig høyere kost enn Supertooth HD som selges til veiledende kroner 995,-.

Her får du med to 5,4 watt høytalere med støydemping og andre moderne lydteknologier vi ikke har hørt om før.

En lading skal gi deg svimlende 1000 timer standby, eller 20 timer taletid. Det følger med en billader men MicroUSB brukes, så du kan fint ta den med inn å lade med din vanlige mobillader.

Konklusjon
Har du ikke innebygget handsfree i bilen din, er dette antagelig det beste alternativet i dag. Dette er den enkleste bluetooth høytaleren vi har brukt, samtidig som lyden er meget god, og batteritiden overvelmende.

Siden den er så lett å ta av og på, kan du jo også fint ta den med inn på kontoret og bruke som konferanse-høytaler.


Pluss 🙂

  • Meget god lyd
  • Solide knapper
  • Behagelig stemme

Minus 🙁

  • Vanskelig å få ut av esken
  • Må lades
  • Litt dyr

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com