Chess-sjefen jakter på Telenors mobilkunder

Mobilselskapet Chess lanserer abonnementet i FriBRUK i hele 2013 for 399 kroner måneden. Chess-sjef Arve Andreassen sier de nå jakter på kundene til Telenor.

– Vi skal ikke bare være billigere enn Telenor. Vi skal være mye billigere. FriBRUK betyr 20.000 ringeminutter, 20.000 SMS, 20.000 MMS og 20.000 MB data måneden i hele 2013, og selv om Telenor er hovedkonkurrenten tar vi et solid jafs også på andre operatører, sier Chess-sjef Arve Andreassen.

Lokketilbud
Det nye abonnementet kan bare tegnes i perioden frem til 31. januar.

Det nærmeste Telenor kommer et tilsvarende abonnement er Komplett XL som koster 200 kroner mer i måneden, eller 2400 kroner mer i året.

– Vi har kjørt kortere kampanjer til tilsvarende lave priser, men aldri over ett helt år som er tilfellet nå. Vi setter en ny standard og utfordrer hele mobilbransjen. Vi skal være den operatøren som alltid leverer lave priser. Chess-sjefen har lenge ønsket å være nærgående i datingen av kundene til Telenor.

Flørter med kundene
– Rett og slett fordi mange Telenor-kunder nesten betaler dobbelt så mye som våre egne kunder. I tillegg har Telenor en enorm kundemasse som vi ønsker å henvende oss til, og forskjellene er å åpenbare mellom oss. Ved siden av de laveste prisene får man også mobilbransjens beste kundeservice, noe som er dokumentert gjennom uavhengige EPSI Norge i 2012. Vi fokuserer mye på opplevelser hvor kundene også sparer masse penger, sier Andreassen, og legger smilende til:

– Vi flørter og ønsker oss lange og stabile forhold til kundene.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com