Ruters billettapp populær etter få dager

Etter bare et par dager overgikk appen målsettingen da 20.000 hadde lastet ned Ruters nye app for enkeltbilletter, RuterBillett. Allerede dag 2 ble det løst inn over 2.000 billetter.

Dette er tall PayEx har fått lov av Ruter til å gå ut med. Betalingsleverandøren PayEx, som også er leverandør av betalingen for NSB sin billettapp, sørger for betalingen i den nye RuterBillett appen.

Reisende til Ruter kan velge å laste ned en app og betaler med kredittkort og mottar billetten direkte på telefonen.

Lansert like før jul
Det var mandag 17. desember at Ruter sin app RuterBillett ble sluppet og allerede har tusentalls benyttet seg av tjenesten.

PayEx har i flere år levert betalingsløsninger for å betale med og på mobilen, men det er spesielt  nå med alle ”smarttelefonene” der ute at markedet for betaling med mobiltelefonen virkelig åpner seg.

Mobil betaling blir årets greie

– 2013 blir antagelig året der vi blir vant til å kunne betale når vi vil og hvor vi vil kun med bruk av mobiltelefonen, spesielt for billetter og medieinnhold. Dette ser vi av det våre kunder og samarbeidspartnere nå planlegger. I tillegg til NSB og Ruter i Norge har vi også nettopp inngått et samarbeid med Stockholms Lokaltrafikk (SL). Og jeg må nevne at vi leverer betalingsløsninger til flere av de største aktørene og leverandører i mediebransjen, i Norge og Norden for øvrig. Det som er spesielt gledelig med å få levere betalingsløsninger til kunder som NSB og Ruter er at deres suksess beviser at dette er noe sluttbrukerne faktisk ønsker og at de kan glede seg over en enklere hverdag. Dette er en fin belønning for alle i PayEx etter flere år med store investeringer og hardt arbeid for å levere stabile gode betalingsløsninger,  sier Øystein J. Barra, Regional Sales Manager i PayEx.

Legg igjen en kommentar