Fjernkontroll lar deg styre Smart-TV med stemmen

På Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas viste LG fram en ny og forbedret fjernkontroll Magic Remote. Denne kan styres med stemmen.

Fjernkontrollen reagerer nok ikke på ordren «Få programlederen vekk fra skjermen!» eller noe lignende, men kanskje den adlyder når du ber Smart-TV-en bytte kanal 😉

Fjernkontrollen gjør det enkelt og intuitivt å anvende din LG Smart TV. 

Den nye Magic Remote-fjernkontroll lanseres sammen med LG CINEMA 3D Smart TV-modeller i år.

Den redesignede fjernkontrollen er utrustet med forbedrede språkfunksjoner som gjør at kommandoer kan utføres på en naturlig og enkel måte.

Styr den med stemmen
Den nye fjernkontrollen bygger på fire kontrollmuligheter: stemme-, bevegelse-, peke- og scrollefunksjoner.

Den har dessuten fått en universalfjernkontrollfunksjon for å kunne styre andre hjemmekinoprodukter, noe som gjør den til den mest komplette fjernkontrollen på markedet.

Har blitt mer brukervennlig
– Brukervennlighet og innovasjon er et stort fokus for LG og vår intuitive Magic Remote er en stor del av de høye karakterer og utmerkelser vi har fått for vår Smart TV-plattform i 2011 og 2012. Gjennom å bygge videre på det vinnende konseptet og nå legge til språk- og bevegelsesstyring til det allerede imponerende sett av funksjoner, utmerker LG Magic Remote seg på markedet som noe veldig spesielt, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics. 

Har innebygget språkfunksjon
Ved hjelp av en ny og avansert stemmestyringsteknologi kan du enkelt gi din kommando til TV-en ved å bruke stemmen via din Magic Remote.

Den nye programvaren Natural Language Recognition gjør stemmestyringen like enkel som vanlig tale. Skal du eksempelvis gjøre et søk som både inkluderer søk på Google og i innholdet på ditt hjemmenettverk, kan du helt enkelt si «vis meg Gangnam Style-videoen», og Magic Remote forstår da hva du ønsker.

Magic Remote blir universalfjernkontroll
LG Magic Remote fungerer som hjertet i hjemmekinoopplevelsen gjennom at den nye versjonen kan anvendes som universell kontroll til alle hjemmets underholdnings-enheter.

Alt i fra Smart TV-apparater til hjemmekinosystem og Blu-ray-spillere kan effektivt håndteres fra sofaen via en og samme fjernkontroll – LG Magic Remote.

Har blitt kraftig vidreutviklet
Bevegelsesstyring fantes også tidligere i LG Magic Remote med mulighet for å endre volum, gå tilbake til forrige kanal eller for å få tilgang til sine favoritt-tjenester i Smart-TV.

I 2013-versjonen har konseptet blitt videreutviklet, og et eksempel på en ny og brukervennlig funksjon er at man kan «skrive inn» nummeret på den kanalen man vil gå til gjennom å tegne tallene i luften med sin Magic Remote.

Fakta

  • LG Magic Remote finnes i to modeller – en for LGs premiumsegment CINEMA 3D Smart TV og den andre for standardmodellene.
  • Premiummodellen har LED-belyste knapper for en enkel håndtering i mørket og har også fått en mer gjennomtenkt design, hvilket resulterer i en enda mer naturlig og komfortabel opplevelse.
  • LGs nye Magic Remote kommer til å bli tilgjengelig fra og med andre kvartal i 2013.
  • Den inngår i kjøpet i flertallet av LG CINEMA 3D Smart TV 2013-modeller og kan også kjøpes som tilbehør til øvrige Smart TV-apparater.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com