Sonys nye toppmodell tåler å kastes i vannet

Den tåler vann og støv, men under skallet er Sony Xperia Z en førsteklasses og rask Android smarttelefon med 4G. Dette tror vi er en telefon mange businessfolk vil ha.

Sony Mobile Communications lanserer i dag sin nye flaggskipstelefon på Consumer Electronics Show i USA. Xperia Z har Android operativsystem, 5” Full HD 1080p Reality Display, Snapdragon S4 Pro quad-core prosessor, 13 megapiksel fast-capture kamera og 4G LTE.

Kommer i dette kvartalet
Sony har ikke spart på godsakene når de satte opp spesifikasjonene for denne telefonen. Xperia Z vil kjøre Android 4.1 (Jelly Bean) og bli oppgradert til 4.2 kort tid etter lansering for den nyeste Android-versjonen.

Xperia Z lanseres globalt i første kvartal.

Kaller det en supertelefon
– Med Xperia Z tar vi over femti år med innovasjon fra TV, bilder, musikk, film og spill inn i smarttelefonenes verden. Dermed skaper vi en supertelefonopplevelse som virkelig skiller seg ut, sier Kuni Suzuki, administrerende direktør i Sony Mobile Communications.

– Med Sonys media-applikasjoner og One-touch funksjoner, blir Xperia Z godt posisjonert til å ta ledelsen i smarttelefonmarkedet. Vi har satt smarttelefoner inn i sentrum for vår strategi, og dermed lar vi folk skape, nyte og dele innhold bedre enn noen gang før, sier Suzuki.

Intelligent Sony-teknologi
Xperia Zs skarpe Reality Display, drevet av Mobile BRAVIA Engine 2, bruker Sonys lange erfaring med TV til å lage en imponerende opplevelse på en smarttelefon, med klart og tydelig bilde.

Telefonen har en del av de samme funksjonene som Sonys digitale kameraer, og den har også Exmor RS for mobil, verdens første bildesensor med HDR (High Dynamic Range) video for smarttelefoner.

Takler motlys
HDR-teknologi gir klare bilder også med sterkt motlys, så brukere av telefonen kan ta skarpe bilder og video også i vanskelige lysforhold.

Xperia Z har også Battery STAMINA-Mode som kan gange standby-tiden med fire eller mer* ved å automatisk skru av batterikrevende app-er når skjermen er av og starte dem igjen når den kommer på.

Har «Gå-mann»
Sony media-applikasjoner gir deg en helhetlig underholdsningsopplevelse på tvers av Sony-enheter. Xperia Z kommer med app-ene “WALKMAN”, Album og Movies, som lar deg oppdage innhold både på nett og lokalt, gjennom de samme programmene.

“WALKMAN”-applikasjonen gir tilgang til all din egen nedlastede musikk, et bibliotek på 18 millioner sanger fra Music Unlimited og integrasjon med Facebook. Album-applikasjonen lar deg se venners Facebook-bilder og bilder fra der du er nå.

Del dine opplevelser
One-touch-funksjoner gjør det lett å dele musikk, bilder og video fra din smarttelefon til en mengde Sony-enheter med radiofrekvensidentifikasjon (Near Field Communication, NFC), inkludert høyttalere, øretelefoner og nå også TV.

Med den nye BRAVIA TV, også presentert i dag, holder det å berøre tv-ens fjernkontroll, så ser du bildene og videoene dine på TV.

To tillegg til Sonys serie med øretelefoner med radiofrekvensidentifikasjon (Near Feild Communication, NFC) ble også presentert i dag, Stereo Bluetooth Headset SBH20 og Wireless Headset DR-BTN200M.

Hold XperiaZ inntil et av disse headsettene og musikken overføres umiddelbart.

Oppsiktsvekkende og slitesterkt design
Med de beste materialene introduserer Xperia Z en unik OmniBalance-design med runde kanter og glatte flater på begge sider.

Til tross for sin 7.9 millimeter smale størrelse, er Xperia Z svært slitesterk med herdet glass og anti-knus film foran og bak, i tillegg til det høyeste nivået av støv- og vannbestandighet *** (IP55 and IP57) som finnes i en smarttelefon.

Fakta

  • 5” 1080 x 1920p full HD Reality Display med Mobile BRAVIA® Engine 2
  • 13MP Fast Capture kamera med Exmor RS for mobil, HDR video, “Superior Auto and Noise Reduction” for å ta skarpe bilder og video også i vanskelige forhold
  • Støv- og vannavstøtende (IP55 & IP57) med slitesterkt glass-display
  • 1.5 GHz asynkron quad-core Snapdragon S4 prosessor med 2GB RAM
  • Battery STAMINA Mode ganger standby-tid med minst 4
  • Pris er ikke kjent

2 kommentarer om “Sonys nye toppmodell tåler å kastes i vannet

  1. Hva skjer hvis telf får brus? Blir høytalerne ødelagt da?

  2. Brus er vannbasert, så den tåler det.

    Blir bare litt klissete, så du bør skylle telefonen og vaske den med litt Zalo etterpå 🙂

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com