Tynne og bærbare PC-er

HP Pavilion TouchSmart Sleekbook og den nye HP Pavilion Sleekbook gir begge god ytelse til en rimelig pris, i et tynt og lett design.

Med kraften fra en APU ur AMD:s A-serie har den seneste HP Sleekbook en 15,6-tommer HD-skjerm,  med opp til 1 terrabyte lagringsplass for apper, filmer, musikk, bilder, dokumenter og lignende.

Dessuten har maskinene lyd med Dolby Advanced Audio, et avtakbart batteri og numerisk tastatur for økt brukervennlighet.

Kjøl PC-en ned
Et fullstendig oppsett av porter inklusive HDMI, USB 3.0 og USB 2,0 gir raske tilkoblingsmuligheter til mobile enheter og tilbehør.

HP Sleekbooks har også HP CoolSense der brukeren stiller inn individuelle kjølningsnivåer, hvilket gir en merkbart svalere PC. De har også HP ProtectSmart, som hindrer filtap om man mister datamaskinen.

Musikk med deg
Brukeren har tilgang til HP Connected Music, som gir musikkelskere en ny måte å nyte noen av verdens mest populære artister gjennom HPs samarbeid med verdens ledende plateselskap, Universal Music Group.

De får tilgang til HP Music Rewards Packages via HP Connected Music, som finnes på HPs forbruker PC med Windows 8 og inkluderer HP Private Events, Music Experiences og VIP Pack Trips.

Fakta

  • HP Pavilion Sleekbook er forventet på det europeiske markedet i februar.
  • Pavilion TouchSmart Sleekbook er forventet tilgjengelig i slutten av februar.
  • Eksakt pris er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com