Kommer til Norge med verdens tynneste smarttelefon

For en del år siden trakk Alcatel seg ut av det norske mobilmarkedet. Nå er de tilbake igjen. Denne gangen har de blant annet verdens tynneste smarttelefon med seg i porteføljen.

Under Appworks i fjor på Fornebu høst var Alcatel representert med egen stand. Med det var de tilbake i den norske mobilmanesjen.

– Vi kan ikke røpe noe, men vi har noe spennende på gang, sa Alcatels representanter til Mobizmag.no.

Og spennende har det blitt. For under Consumer Electronic Show i Las Vegas nylig viste Alcatel en helt ny portefølje av attraktive  smarttelefoner. De viste også flaggskipet deres, One Alcatel Touch Ultra, som er verdens tynneste smarttelefon.

Har vokst kraftig i USA
I tillegg viste de fram den første telefonen, One Touch Scribe HD, som har den nye raske MediaTek MT6589 quad-core brikkesett.

– Alcatel One Touch-merkevaren har vokst kraftig siden vi gikk inn på det amerikanske markedet for åtte år siden, sa Nicolas Zibell, som er sjef for One Touch-produktene i Amerika.

– Med lanseringen av vår nye smarttelefon-portefølje planlegger vi å ta ting til neste nivå, sa Zibell stolt.

En smal sak
One Touch Idol Ultra er den tynneste smarttelefon i markedet. Enheten er kun 6,45 millimeter tynn.

Ytelsen er ikke svekket til tross for det tynne designet med funksjoner som en 4,7 HD AMOLED-skjerm, en 1,2 GHz dual-core prosessor, 8 MP kamera som fanger 1080p video, og kjører på Android Jelly Bean.

Norske priser og leveringsdato er foreløpig ikke kjent.

Lettvekter 
I samme produktlinje, er også One Touch Idol som har en vekt på 110 gram, som gjør den  til den letteste smarttelefonen i sin kategori.

Mobilens dual-core prosessor og Android-plattformen gir en funksjonsrik erfaring og støtter en stor, lyssterk 4,7 «IPS skjerm, 8MP kamera og 2MP foran kamera, som kjører på Android Jelly Bean og tilbys i premie børstet metallfinish.

Mener det er et gjennombrudd
– ONE Touch Idol enhet serien representerer et gjennombrudd innen teknologi, sa Alain Lejeune bramfritt.

Han er leder for forskning og utvikling av Alcatel One Touch.

– Vi har presset barrierene på design, noe som resulterer i enheter som tilbyr den perfekte balansen mellom ultra-slanke formfaktor, stor skjerm, fremragende ytelse, og rik brukeropplevelse, samtidig som enhetene rimelig priset til forbrukerne, sa Lejeune.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com