NOKAS får nye mobil-sikkerhetsløsninger

I samarbeid med Telenor-eide Smartphones Telecom skal Telering Bedrift ITALE levere mobile sikkerhetsløsninger til NOKAS.

NOKAS har 4000 ansatte i Norden og opererer innenfor kontantbehandling, sikkerhet og trygghet. Selskapet har vurdert ulike tilbydere innenfor sikkerhetsløsninger relatert til Mobile Device Management, verktøy for administrasjon og sikkerhet for mobiler og nettbrett.

– Klart det er knyttet prestisje til å levere slike løsninger til et av de selskapene som fokuserer mest på sikkerhet i hele verden, sier daglig leder Rune Haraldsen i Telering Bedrift ITALE i Sandefjord.

Avhengig av høy sikkerhet
IKT-direktør Kjetil Kaupang i NOKAS sier selskapet legger betydelig vekt på informasjonssikkerhet.

– Vi har fått på plass en leveranse som innebærer et høyt sikkerhetsnivå på våre mobiltelefoner og nettbrett. Det er avgjørende for NOKAS å ha det beste som finnes innen IKT-sikkerhet. I tillegg har vi klart å forhandle frem en overkommelig pris, sier Kaupang.

Strategisk viktig
Avtalen har en verdi på i underkant av en million kroner og strekker seg over en treårsperiode.

Telering Bedrift ITALE mener kontrakten er strategisk viktig fordi den ytterligere posisjonerer selskapet som en troverdig aktør innen mobil sikkerhet.

Smartphones Telecom er i likhet med Telering Bedrift ITALE svært fornøyd med kontrakten.

Når alt blir mobilt må det være sikkert å bruke
– Vårt hovedfokus er å lage løsninger som gjør det mulig å benytte mobiltelefon og nettbrett på en effektiv og sikker måte i profesjonelle sammenhenger. I samarbeid med partnere og forhandlere som Telering Bedrift ITALE utvikler vi løsninger tilpasset virksomheter i både privat og offentlig sektor, sier salgssjef Alexander Ultvedt Nyborg.

– Vi registrerer at bransjer som krever langt høyere sikkerhet også er i ferd med å flytte viktige deler av virksomheten over på plattformer som mobiler og nettbrett. Dette fordrer konsistente og troverdige sikkerhetsløsninger på de nye plattformene, sier Rune Haraldsen i Telering Bedrift ITALE.

Legg igjen en kommentar