Spill på telefonen med kul Playstation 3-kontroll

Liker du å spille på din Android-telefon? Da burde du sjekke ut Gameklip, som lar deg feste telefonen til en Playstation 3 kontroll.

Det siste året eller to har en nettside kalt Kickstarter blitt stadig mer populær. Selve konseptet minner mye om Skaperen-programmet som gikk på TV2 en gang i tiden, dersom du trekker fra juryen og tv-kameraene.

Her kan hvem som helst reklamere for et produkt de gjerne vil ha finansiert via donasjoner, og avhengig av hvor mye man donererer får man en bonus eller to. Dette kan være at man får sluttproduktet til en rimeligere pris, eksklusive utgaver og annet moro. Ett av disse sluttproduktene som kommer fra Kickstarter-finansiering er Gameklip.

For 15 dolalr, eller i underkant av en hundrelapp, får du en fiffig plastsak som du kan montere på en Playstation 3-kontroll (selges separat), og rett over feste en Galaxy SIII, eller en annen Android-telefon med et ekstra bakdeksel.

Det følger også med en kabel for å koble både telefon og kontroll sammen, i tillegg til at man kan lade opp kontrollen via USB. På denne måten kan du spille mange av Android-spillene dine med en ordentlig PS3-kontroll, istedet for å la tomlene dine fomle rundt og ta opp skjermplass.

Gameklip selges kun via nettet:
Gameklip Store

Legg igjen en kommentar