DAGENS APP: Musikkens ‘Draw Something’

SongPop er en gøyal konkurranse om å være raskest til å identifisere musikklipp i quizform, med trekk fra Wordfeud og Draw Something.

Det er ingen tvil om at noe av det mange gjør daglig på sin smarttelefon, i tillegg til å ringe og sende sms, er å spille. Smarttelefonen har blitt en ny spillplattform de siste årene, og siden «alle» nå har enten en iPhone eller Android-telefon er det populært å også spille mot hverandre.

Både Wordfeud og Draw Something har vært superpopulære spill på både Android og iOS de siste to årene eller så. Dette er sosiale, morsome og konseptmessig enkle spill med lang og god spillbarhet. Neste i rekka er SongPop, som på mange måter kan kalles musikkens svar på disse to spillene.

Dette musikkquiz-spillet er enkelt i bruk, og man har muligheten til enten å finne kjapt tilfeldige spillere å spille mot, eller koble seg opp mot Facebook-kontoen sin for å legge til venner derifra. Spilleren får til å begynne med et sett med spillelister som både inkluderer 80’tallet, moderne rock, indie og listepop. Ved å vinne samler man opp poeng, og kan enten bruke disse eller ekte penger for å låse opp flere quizer. Hvis du ikke er fan av R&B-musikk, sukkersøt listepop eller metall er det som oftest en annen spilleliste tilgjengelig som appelerer mer til din smak og dine ferdigheter.

Det er et turbasert spill. Den som vinner runde får velge neste sjanger for quizen, også gjetter du på lydklippene som dukker opp på skjermen. Deretter er det motstanderen sin tur, og man får poeng på både kort tid og korrekte svar.

En runde tar generelt sett bare ca to minutter, så man kan enten ta en kjapp runde eller to mens man er på bussen, eller finne noen som vil spille i timesvis med deg. Det opparbeides også en statistikk for å vise hvor mange ganger man vinner og taper, for de som bryr seg om det.

SongPop er et morsomt musikkspill som i tillegg til å la deg kanskje oppdage en ny låt eller to er både morsomt, enkelt og så tidkrevende du selv ønsker at det skal være.

Her kan du laste ned 

App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com