DAGENS APP: 50 GB gratis lagring for Android

Mediafire kaster seg inn i mobil lagringsmarkedet som domineres av Google Drive og Apples iCloud. Men Mediafire kan tilby langt mer gratis lagringsplass enn konkurrentene. Backup er ikke feigt.

Hvis du liker å lagre mye bilder og musikk på telefonen din, men føler at du ikke alltid har nok plass til andre ting, kan ekstern lagringsplass alltid være en livredder. Ikke bare har du enkel tilgang til filer du ikke ønsker å ha på telefonen din, men du har også en backup av feriebildene dersom du skulle miste telefonen, eller drukne den i vaskemaskinen.

Populære tjenester
Lagringsplass i ‘nettskyen’ har blitt en populær måte å gjøre nettopp dette på, istedet for å bruke minnekort og harddisker. Med alle iOS-enheter får du 5GB gratis i iCloud, Google Drive tilbyr det samme til begge enheter, og Dropbox tilbyr litt mer enn som så.

Norske Jottacloud er også et godt alternativ, men på lik linje med konkurrentene må du betale (dog en svært liten sum) dersom du vil ha ubegrenset med lagringsplass.

Ingen av disse tilbyr 50 GB slik som Mediafire gjør.

Simpel, kostnadsfrie mengder med lagringsplass
I bruk er det ikke noe særlig hokkus pokkus heller. Du laster opp de filene du vil (med en begrensning på 200mb per fil), og da har du en backup av det som du enkelt har tilgang til hele tiden.

Enkelt, hendig, sikkert og gratis. Du vil også kunne ha tilgang til alt på telefonen din via Mediafire sin egen nettside også, hvis du vil ha innholdet ditt flere steder.

Her kan du laste ned 
Google Play

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com