Dobbel kapasitet på ny iPad med Retina-skjerm

Apple lanserte i dag en ny utgave av fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm med 128 GB. Den nye iPad-en skal være mer optimalisert for businessbruk enn tidligere modeller.

iPad 128 GB med Wi-Fi og iPad 128 GB med Wi-Fi + Cellular har dobbelt så stor lagringskapasitet som 64 GB-modellene og har dermed mer plass til verdifullt innhold som bilder, dokumenter, prosjekter, presentasjoner, bøker, filmer, TV-serier, musikk og apper.

– Med over 120 millioner solgte iPad-er er det helt klart at kunder over hele verden elsker sine iPad-er og at de finner nye muligheter til å jobbe, lære og spille på iPad-ene sine i stedet for på sine gamle PC-er, sier Philip Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.

Bra for businessbruk
iPad fortsetter å være en viktig faktor i forretningslivet. Nesten alle Fortune 500-bedrifter og over 85 prosent av Global 500 bruker eller tester ut iPad. Bedrifter som håndterer store datamengder, for eksempel 3D CAD-filer, røntgenbilder, filmklipp, musikkspor, prosjekttegninger, opplæringsvideoer og servicemanualer vil ha god nytte av et større utvalg på kapasitetssiden.

De over 10 millioner brukerne av iWork og kunder som bruker apper som Global Apptitude for lagspillvideoanalyse og digitalt baserte spillstrategier, Auria med sitt utrolige 48-spors lydopptakssystem eller AutoCAD for tekniske tegninger, vil også ha stor fordel av å kunne velge en iPad med større lagringskapasitet.

Har støtte for 4G
Den fjerde generasjonen iPad har en 9,7-tommers Retina-skjerm, Apple-utviklet A6-chip, FaceTime HD-kamera, iOS 6.1 og lynrask trådløsytelse.

iOS 6.1 har støtte for flere LTE-nettverk over hele verden, og iTunes Match-abonnenter kan laste ned enkeltsanger til sine iOS-enheter fra iCloud.

Fakta

  • De nye 128 GB-utgavene av fjerde generasjon iPad vil være tilgjengelig fra tirsdag 5. februar i svart eller hvit til en veiledende pris på kr 5990 inkl. mva (kr 4792 ekskl. mva.) for iPad med Wi-Fi og kr 6990 inkl. mva. (5592 ekskl. mva) for iPad med Wi-Fi + Cellular.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com