Telenor frir til SMB-kundene med nytt mobilselskap

Det nye mobilselskapet Dipper, som er eid av Telenor, hevder de vil forenkle spillereglene i mobilmarkedet. De har ikke bindingstid, tilbyr lave priser, Telenors dekning og god kundeservice.

Dipper er et nytt norsk mobilselskap som er til for de rundt 1.100.000 arbeidstagerne i landet som jobber i små- og mellomstore bedrifter.

– Driver du en liten eller mellomstor bedrift, går det meste av tiden med til å jobbe beinhardt for å gjøre egne kunder fornøyde. Da gjelder det å velge et mobilselskap som gir deg trygghet for at du får deres beste priser, slik at du kan bruke tid på de tingene som betyr noe for deg og din bedrift, sier Cecilie Vanem, daglig leder i Dipper.

Enklere mobilhverdag
Dipper hevder at de er det første mobilselskapet i bedriftsmarkedet som har fjernet lange bindingstider og bruddgebyrer på alle abonnement.

I tillegg tilbyr selskapet like lave priser til alle, noe som betyr at kundene får de beste prisene med en gang, uten å måtte forhandle.

Formålet er at man som kunde skal slippe å bekymre seg over overraskelser på fakturaen, og heller bruke tid på det som betyr noe for bedriften.

Bra tilbakemeldinger fra betakunder
– Vi har stor respekt for det engasjement og den utholdenhet som skal til for å drive små og mellomstore bedrifter. Hos oss er det disse som er våre prioriterte og attraktive kunder, og vi gleder oss til å gi dem de betingelsene og den servicen de fortjener. Tilbakemeldingene fra våre første betakunder har vært gode, det virker som om mange ønsker et nytt mobilselskap som Dipper velkommen i markedet, sier Cecilie Vanem.

Fakta

  • Dipper er et nytt norsk mobilselskap som er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter – kunder som heller vil bruke tid på sin egen bedrift enn på mobiloperatøren.
  • Dippers navn stammer fra det engelske navnet på den norske nasjonalfuglen Fossekallen, en tøff og hardtarbeidende fugl som hver dag kjemper for å overleve – akkurat som de ansatte i landets små- og mellomstore bedrifter som hver dag står på for å gjøre en best mulig jobb for sine kunder.
  • Dipper er heleid av Telenor, noe som gir kundene trygghet og god dekning i hele landet.
  • Dipper driftes som et eget selskap med egne mål, verdier og visjon. Dipper er selv en liten bedrift med under 20 ansatte.
  • Cecilie Vanem er daglig leder i Dipper. Hun har lang erfaring fra både gründervirksomhet, ledelse og teknologibransjen, og har tidligere vært med på å bygge opp og lede selskaper som TeleComputing, Software Innovation og SaveIt.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com