Signerte e-læringsavtale med Beerenberg

Atea har sammen med sin opplæringspartner New Learning signert en treårig e-læringsavtale med Beerenberg Corp. Leveransen består av totalt cirka 350 e-læringsmoduler.

Leveransen omfatter bruk av Atea Knowledge Portal med e-læringsmoduler for Microsoft Office 2010, Lync, SharePoint og Windows 7 på norsk og engelsk.

Leveransen består av totalt cirka 350 e-læringsmoduler som de ansatte raskt og enkelt kan benytte i hverdagen ved behov. E-læring kan gjennomføres som et sammenhengende kurs fra A til Å, og kurset er også tilrettelagt slik at brukerne kan benytte løsningen som et hjelpe- og supportverktøy.

Nyttig hjelpeverktøy
– Microsoft e-læring fra Atea/New Learning er et nyttig hjelpeverktøy for alle ansatte i Beerenberg. E-læring skal bidra til økt bruk av Microsoft-programmene, som vil gjøre hver bruker mer effektiv i hele arbeidsprosessen. Dette vil igjen gjøre oss som selskap mer konkurransedyktig, sier logistikk- og innkjøpsdirektør Kjetil Svindland i Beerenberg Corp.

Blir enklere i arbeidshverdagen
– For Atea er det viktig at våre kunder på en best mulig måte kan ta i bruk de løsninger vi leverer på en effektiv og enkel måte. Opplæringen fra Atea og med New Learning som vår partner på e-læring, vil bidra til at Beerenberg har de beste forutsetninger til å ta i bruk Microsoft programmene vi har levert, sier administrerende direktør Dag Fodstad (bildet) i Atea.

Strategisk satsing
– Vår strategiske satsing på høy kompetanse og dyktige partnere har vist seg å være riktig for New Learning og for våre samarbeidspartnere og deres kunder. Leveransen til Beerenberg er en av mange der e-læring er en del av Microsoft lisensavtalen som Atea signerer med sine kunder, sier administrerende direktør Ståle Bolstad i New Learning.

Foto: Trond Heggelund

Legg igjen en kommentar