Microsoft Lync som skytjeneste – med full telefoni!

Som en av få bedrifter i verden leverer Atea nå Microsoft Lync som en skytjeneste med telefoni. Dette er en løsning som er tilpasset både små og store virksomheter.
Løsningen gjør det mulig å etablere en full samhandlingsløsning uten å måtte drifte og investere i eget servermiljø. At det er nettopp Atea som gjør dette er ikke så rart: Konsernet  har blitt Norges største leverandør av Microsoft Lync.

Atea eier og drifter løsningen der all infrastruktur og all lagring er plassert i Norge. Tjenesten er integrert med mobiltelefoni, og dekker bedriftens kommunikasjonsbehov i en pakke.

Samhandlingsløsning
Atea Hosted Lync er en samhandlingsløsning som forenkler og effektiviserer kommunikasjon mellom mennesker og bedrifter. Atea tilbyr Hosted Lync både med og uten integrasjon mot telefonitjenester.

Kunden har mulighet for samtidig ringing på Lync-klient og mobiltelefon og velger selv hvilken enhet de svarer. Status fra mobiltelefoner og kalendere oppdateres både i Lync, på mobiltelefon og sentralbord.

Kritiske forretningsapp-er
Atea tilbyr Lync som en tjeneste, og gir kunden kontinuerlig tilgang til kritiske forretningsapplikasjoner. Kunden får også kompetanse og kvalitetssystemer som sikrer stabil drift og trygg endringshåndtering.

Drift av Lync i eget hus er komplekst og kostbart, og stadig flere bedrifter velger derfor å kjøpe dette som Software-as-a-Service (SaaS). Atea Hosted Lync passer for alle bedrifter som ikke selv ønsker å kjøpe og drifte en samhandlingsløsning.

Sikkert datasenter
Atea Hosted Lync er implementert i sikkert datasenter med redundans på kritiske komponenter som strøm, kjøling og kommunikasjon.

Løsningen er døgnkontinuerlig overvåket og driftet med profesjonelle verktøy i henhold til rutiner og prosedyrer basert på ITIL og «Best Practice».

Fakta

  • Tilgang til Lync med garantert sikkerhet, oppetid og ytelse
  • Rask og enkel oppstart med egen portal for selvbetjening
  • Ingen kapitalbinding og faste, forutsigbare kostnader med pris pr. måned pr. bruker
  • Økt mulighet til å fokusere på egen kjernevirksomhet
  • Mulighet til å kombinere Lync med tjenesten Hosted Exchange
  • Mulighet for å kombinere Lync med videokonferansetjenester fra Cisco, gjennom tjenesten Atea MeetNow
  • Atea Hosted Lync inngår i Ateas totalløsning Hosted Collaboration.
  • Hosted Collaboration er en løsning for samhandling som inkluderer chat, presence, telefoni, og video flerpartsmøter og består av flere tjenester levert i nettskyen.
  • I Ateas totalløsning inngår også MeetNow. Dette er flerpartskonferanse levert som en tjeneste.Tjenesten er unik ved at den lar brukere med utstyr fra ulike produsenter delta i samme konferanse, med mulighet for HD-kvalitet på lyd og bilde.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com