Prøver å WiMPonere overfor Telenor-kunder

Telenor og WiMP utvider samarbeidet, og først ute med nytt WiMP-tilbud er den Telenor-eide lavprisoperatøren djuice, som i dag lanserer tilleggstjenesten +WiMP.

I løpet av våren vil også Telenor komme med WiMP-tilbud til mobilkunder.

Musikktjenesten WiMP har opplevd en sterk vekst i Norge siden lanseringen i februar 2010.

Når WiMP nå har inngått ny distribusjonsavtale med Telenor innebærer det at både Telenor- og djuice-kunder vil få muligheten til å ha WiMP inkludert i sine mobilabonnement.

Inntekter til musikkbransjen
– Vi har allerede et tett samarbeid med Telenor, og nå utvider vi samarbeidet slik at vi bringer WiMP og musikk ut til et enda større publikum. Dette er en avtale som har stor betydning for å etablere strømming som allemannseie og sikre enda flere inntekter til musikkbransjen, sier Per Einar Dybvik, daglig leder i WiMP Norge.

WiMP satser som alltid på en sterk egen redaksjon som jobber med å vise fram hva som skjer i norsk og internasjonalt musikkliv. Musikkarkivet til WiMP er nå på over 20 millioner låter.

Norge langt fremme
– Norge er et av de markedene i verden hvor musikkstrømmetjenester har fått størst utbredelse, og vi vet at mange av våre kunder vil sette pris på at både Telenor og djuice vil tilby musikk inkludert i abonnement. I noen abonnement vil WiMP inkluderes, mens det for andre vil bli mulig å få WiMP som tilleggstjeneste i abonnementet, sier Stein-Erik Vellan, divisjonsdirektør for Mobil privatmarked i Telenor Norge.

Nye tjenester
Vellan legger til at Telenors mobilnett gir sikker strømming av nye tjenester, både film- og musikkstrømming. Som eneste operatør i Norge, har Telenor lansert 4G på mobilen.

– Telenors mobilnett er tradisjonelt kjennetegnet av god dekning – og etter hvert også stadig høyere hastigheter. Med 4G på mobilen går det lynraskt, sier Stein-Erik Vellan.

Pluss-ordning
I forbindelse med en større revidering av abonnementsporteføljen til djuice, lanseres i dag tilleggstjenesten +WiMP, som kan legges på de fleste fastprisabonnement fra djuice.

Med +WiMP fra djuice får kundene 500 MB data ekstra og WiMP Premium inkludert for 99 kroner pr. måned.

Fakta 

  • Telenor så tidlig mulighetene som ligger i digital distribusjon av musikk. Derfor satset selskapet som første telekomselskap i Norge på å utvikle løsninger for lovlig digital distribusjon av musikk over mobilen. Den første musikkbutikken på mobilen lanserte Telenor på by:Larm i 2004.
  • Etter en forsiktig start, gikk salgstallene kraftig opp i 2007 og 2008. Telenors musikksatsing tok i 2009 et langt skritt videre, etter at Platekompaniet og Telenor lanserte en helt ny musikkbutikk på web.
  •  I 2010 fikk vi et radikalt skifte i hvordan folk lytter til musikk da Aspiro, Platekompaniet og Telenor lanserte WiMP. Mens man hittil hadde vært vant til å kjøpe musikk stykkevis, kunne man nå kjøpe tilgang til et enormt musikkarkiv.
  • Med WiMP kan du streame musikken via PC, nettbrett eller mobil. Musikken kan spilles av over trådløst internett hjemme, og beveger du deg utenfor døren, skifter WiMP over til mobilnettet – uten at du merker noen ting. Kunden har med WiMP millioner av låter i lomma. Dette er blitt den nye musikkhverdagen.
  • Med WiMP har folk fått et knallgodt alternativ for lovlig digital distribusjon av musikk. Telenor er stolte og glade over å ha vært med på å etablere løsninger som sikrer inntekter for artister og rettighetshavere – og som sprer god musikk til våre kunder uansett hvilken enhet de ønsker å bruke til musikknytelsen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com