Ny mobiltjeneste gir raskere trafikkinformasjon

Nå kan du finne avgangstider fra din holdeplass enten du er i Oslo, Os eller på Osterøy. Gule Sider har utvidet karttjenesten sin med holdeplass- og ruteinformasjon for all kollektivtrafikk i hele Norge.

Dette er første ledd i utviklingen av en helt ny trafikkportalfunksjon som vil bli lansert i løpet av våren.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne lansere første del av Gule Siders trafikkportal. Nå finner du avgangstider for all kollektivtrafikk fra alle holdeplasser og stasjoner i hele landet på Gule Sider. Dette er en tjeneste våre brukere har etterspurt, sier Håvard Skaug, Head of product management hos Gule Sider.

Komplett trafikkportal under utvikling
I løpet av våren vil Gule Sider presentere en komplett trafikkportaltjeneste der alle de andre søkemulighetene integreres med trafikkdata og kart.

Du vil da kunne søke etter en bedrift, et navn eller et sted hvor som helst i landet, og så få sanntidsinformasjon om hvordan man kan reise dit kollektivt.

Finn raskeste kollektivrute
Trafikktjenesten vil lanseres både for mobil og på gulesider.no.

– Med den nye ruteplanleggeren vil du finne raskeste kollektivrute fra der du er og til blomsterbutikken på Frogner, eller til kjæresten din i Mosjøen. Vi er glade for å være de første som lanserer denne typen integrerte søk. Dette vil bli en unik tjeneste, og vi gleder oss, sier Håvard Skaug.

Fakta

  • Den nye trafikkportalen kommer i tillegg til nummer-, firma-, adresse-, og kjørerutesøk som i dag gjør Gule Sider til det mest brukte nettstedet for stedssøk i Norge.
  • Hver uke bruker 1,2 millioner nordmenn gulesider.no, og over 400.000 bruker Gule Sider på mobilen hver uke.

2 kommentarer om “Ny mobiltjeneste gir raskere trafikkinformasjon

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com