Oppdater Sony Xperia V til Jelly Bean

Sony har nå sluppet Jelly Bean oppdatering til Xperia V for norske kunder. Vi har testet oppgraderingen og her er vår erfaring.

Det er ikke helt nyeste versjon av Jelly Bean Sony slipper, men versjon 4.1.2.

Denne versjonen introduserer «Project Butter» som skal gjøre alle menyer og funksjoner mindre hakkete, og det er ganske umiddelbart merkbart. Alt flyter bedre.

Google Nå
Med Jelly Bean kommer også Google Nå. Google Nå er i praksis et kortbasert system. Et Google Nå-kort er et kort tekstutdrag med nyttig informasjon som glir inn i synsfeltet ditt når det er antatt at du trenger det.

Google Nå forteller meg umiddelbart hvor lang tid det tar å kjøre hjem, hva er mitt neste møte, aksjekurser, restauranter i nærheten og lignende.

Hvordan oppgradere
Desverre kommer ikke denne oppgraderingen OTA, men du må koble telefonen til en PC. Vi har opplevd problemer med å få oppdateringer til å fungere med Sony Companion, så vi anbefaler å laste ned Sony Update Service og bruke det istedefor.

Oppdateringen er 500MB stor og når du har lastet den ned, tar det ca. 15 minutter å fullføre oppgraderingen. Ingen data blir slettet under oppgraderingen.

Legg igjen en kommentar