Telekomveteran blir ny Norden-sjef i Adobe

Den erfarne IT-profilen Stefan Dahlgren får ansvaret for programvareselskapet Adobe Systems virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. 

Adobe Systems har ansatt Stefan Dahlgren som ny administrerende direktør for hele Norden. Han har arbeidet i IT- og telekombransjen i over 25 år, og har blant annet vært salgsdirektør i TeliaSonera, country manager i software-selskapet BEA Systems og nordisk direktør for Brokat Technologies.

Han har også benyttet sin erfaring som selvstendig konsulent med ekspertise innen blant annet Change Management.

Skal ta selskapet «to the next level»
Stefan Dahlgren kjennetegnes ved alltid å ha videreutviklet de organisasjonene han har ledet til “the next level”. Det vil han også gjøre i Adobe, som har gjenoppfunnet seg selv organisatorisk en rekke ganger.

Denne interne prosedyren har medført at selskapet gjennom sine 30 år har vokst seg stort og idag er en av verdens største software-leverandører.

Enten det er snakk om en mobilapp, et Facebook-spill, en web-side, en YouTube-video, en print-annonse, en logo, en e-handelsbutikk, et e-magasin eller en bankapplikasjon, så er sjansen stor for at utviklingen har involvert teknologi fra Adobe.

Tror på nettskyen
Selskapet består av hoveddivisjonene Digital Media og Digital Marketing, som begge har to store løsninger i skyen, nemlig Adobe Creative Cloud og Adobe Marketing Cloud.

– Våre kreative produkter har en sterk posisjon i Norden, og min store oppgave blir å overbevise hele Norden om at vi også har de mest avanserte produktene for optimalisering av digital markedsføring. Og at de to divisjonenes produkter ofte appellerer til samme kunde. Vi har et sterkt og kompetent team i Norden, og jag ser frem til å samarbeide med alle for å fortsette å videreutvikle oss og vokse enda raskere i det nordiske markedet, sier Stefan Dahlgren.

Foto: Sandra Birgersdotter.

Legg igjen en kommentar