Nytt rekordresultat for Cisco-konsernet internasjonalt

Cisco har levert et rekordresultat for andre kvartal av regnskapsåret 2013. Omsetningen var på 12,1 milliarder dollar, en økning på fem prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Nettoinntekten for første kvartal endte på 3,1milliarder dollar (GAAP), en økning på 44 prosent fra samme kvartal året før.

– Cisco leverte rekordresultat per aksje dette kvartalet, og rekordomsetning for åttende kvartal på rad i et utfordrende økonomisk landskap. Vi fortsetter å levere den innovasjonen, kvaliteten og lederskapet våre kunder forventer, og vi fortsetter å fokusere på stadig levere til våre aksjonærer, sier John Chambers, styreformann og CEO i Cisco.

På vei til å bli det største IT-selskapet i verden
– Med tanke på fremtiden er vi på god vei til vårt mål om å bli det største IT-selskapet i verden. Når nye markeder skapes og vokser, som for eksempel Internet of Everything, er det veldig lett å se hvordan nettverk er det sentrale i den fremtiden. Våre kunder forstår allerede at Cisco har arkitekturen, løsningene og tjenestene for best å kunne hjelpe dem med å levere de forretningsresultatene de trenger, og vi er beæret over å få jobbe med dem og levere til dem hver dag, sier Chambers.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com