Mobilenheter gir bedre treningsopplevelse

Nå kan du koble din iPad eller andre mobilenheter til tredemøllen. Treningsturen kan du få ”live” enten du tar en løpetur i New York eller Oslo.

Opplevelsen blir både større og mer interessant. Ønsker du underholdning til en treningsøkt, er både film og TV tilgjengelig via internett.

Sportsmaster har flere av sine tredemøller med denne teknologiske muligheten. Samme mulighet er tilgjengelig for en av modellene av ergometersykler og en av elipsetrenerne.

Løp i «parken» – på treningssenteret
– Vi ser på dette som en viktig videreutvikling av løpsopplevelsen. Det er stort sett deg selv du konkurrerer med når du er i aktivitet på en tredemølle. IPaden gir deg tilgang til flere gode treningsapper som gjør treningen enda mer motiverende. Av og til kan det likevel være godt å holde blikket på noe annet enn tall og prestasjoner. Da kan det være en god avkobling å hvile øynene på bilder fra park i en annen by, en film eller lignende når du skal gjennomføre dagens økt, sier arbeidende styreformann Paul Einar Borgen i Sportsmaster.

Starten på 2013 viser god fart
– Ut fra salgsveksten vår så langt i 2013 er det ingen ting som tyder på at det er noen mindre interesse for treningsapparater i markedet på starten av dette året. Vi mener at denne form for trening aksepteres i sterkere grad enn tidligere. Tilbakemeldinger vi får er at bruken av apparatene er mer regelmessig. Hele familier er mer aktive og apparatene støver ikke ned, slik som vi av og til er blitt fortalt, sier Borgen.

Hjemmetrening
Prisen på apparatene er også overkommelige for dem som virkelig ønsker å spare tid ved å trene, og dermed slippe å gå ut en kald vinterdag for å få seg en økt.

– Det er ganske logisk at trening hjemme gjør at du klarer å få gjennomført de fleste av dine gjøremål på en aktiv dag. Vi anbefaler naturligvis folk til å komme seg ut i naturen, men det er ikke alltid like lett å få det til hvis tiden er knapp eller du mangler motivasjon og inspirasjon for å gjøre det. Etablerer du noen gode rutiner for å trene hjemme, vil du fort oppleve at det ikke er så vanskelig, sier Borgen.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com