TEST: ZTE Grand X mobil med Intel prosessor

ZTE Grand X er den første telefonen i Norge med Intel prosessor. Det skal gjøre den spesielt god til spill, at den er ganske billig er ingen ulempe.

Telefonen kommer i to utgaver, forskjellen er minnet. Den største har 16GB lagring og den minste har 4GB.

Vi har fått låne den sistnevnte og bare for å få det unna med en gang; Vurderer du ZTE Grand X, gå for 16GB varianten. På 4GB varianten stikker ZTE av med så mye av lagringsplassen at du sitter igjen med stusselige 1,5GB lagringsplass.

Skjermen er en 4,3 tommer med 540 x 960 piksler oppløsning og oppleves både skarp og klar.

ZTE har lagt inn Android 4.0.4 og har valgt å bruke fire touch-knapper under skjermen fremfor skjermknapper som blir mer og mer vanlig.

Spillmaskin
ZTE Grand X markedsføres som en spilltelefon, og Intelprosessoren sparker bra fra seg, så vi måtte selvfølgelig laste ned noen av de mest populære spillene for tiden. Skuffelsen var stor da ingen av våre tre testspill ville starte en gang (Shine Runner, Subway Surf og Temple Run 2).

Konklusjon
ZTE har laget en solid telefon med gode ytelsesprestasjoner. Likevel stusser vi litt ved at den promoteres som en spillemobil når ingen av de spillene vi testet fungerte på telefonen.

ZTE koster rett under 2000 kroner. I dette prissegmentet finnes det mange konkurrenter, denne telefonen er et av de bedre kjøpene.

Terning_4_Mobizmag.no
Pluss 🙂

  • Solid byggkvalitet
  • God skjerm
  • Lav pris

Minus 🙁

  • Fungerer ikke på enkelte spill
  • Lite minne på billigste versjon
  • Gammel Android versjon

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com