My Xperia sikrer din telefon

Sony har lansert My Xperia for utvalgte modeller. Denne tjenesten finner telefonen for deg og sikrer den om den er i feil hender.

Har du en av telefonene som støttes, som for eksempel Sony Xperia Z, så vil du automatisk få tilbud på mobiltelefonen din om å registrere telefonen på My Xperia.

Selve registreringen er helautomatisk og knyttet opp mot din Google konto, så du trenger ikke gjøre noe annet enn å trykke OK.

For å bruke My Xperia går du inn på https://myxperia.sonymobile.com/ og logger inn med din Google konto.

Herfra kan du lokalisere telefonen din. Deretter kan du sende en høy lyd til den så du finner den igjen om den har forsvunnet i skittentøyskurven.

Har telefonen havnet i feil hender kan du også sende en melding som vises på låsskjermen på telefonen samtidig som du låser tilgang til telefonen. Du kan også legge opp ett nummer som den som finner telefonen din kan ringe for å komme i kontakt med deg.

Hvis du ikke finner telefonen din, og ingen ringer deg opp kan du tilslutt fjernslette telefonen så du er sikker på at ingen vil få tilgang til dataene dine.

Tjenesten er gratis for de Sony telefonene den fungerer på. Foreløpig er det bare utvalgte modeller som fungerer, men Sony vil legge til flere modeller etterhvert.

3 kommentarer om “My Xperia sikrer din telefon

 1. Hva er spesielt med dette? Trodde alle OSene hadde denne løsningen!? Windows Phone og iOS har i hvert fall det.

 2. På Android plattformen er det opp til de enkelte produsentene å lage slike tjenester for sluttbrukeren, og langt fra alle har det som en inkludert tjeneste når du kjøper telefonen.

  Tror det bare er HTC og nå Sony om jeg ikke tar feil.

  Du kan selvfølgelig kjøpe det som en MDM tjeneste fra forskjellige leverandører uavhengig av plattform og produsent.

 3. Androidbrukere som ikke har dette innebygget i telefonen fra sin produsent, kan installere apper som Lookout Security & Antivirus eller Norton Mobile Security.

  Begge disse finnes som gratisversjoner med mulighet for oppgradering til mer funksjonalitet. Også flere andre sikkerhetsselskaper tilbyr slike løsninger.

  Sjekk ut Google Play.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com