Velkommen til nye Mobizmag.no!

Mobizmag.no har i helgen blitt «ny». Vi har nå design som dynamisk tilpasser seg både datamaskiner, nettbrett og mobil. Vi har også tatt i bruk Instagram. Dette er bare starten på bruk av nye tjenester.

Redaksjonen startet denne bli-ny-prosessen ved å forenkle alle de gamle kategoriene ned til fire kategorier; Nyheter, Meninger, Tester og Bransjefolk. Vi ønsker at du lettere skal finne det rette redaksjonelle stoffet du er ute etter.

Vi har dessuten lagt opp til at navigeringen skal bli bedre med det nye designet, som er enklere og friskere enn den tidligere versjonen.

Visste du forresten at dette er versjon 4.0 av Mobizmag.no?

Vi tror på at vi må forandre oss i takt med det du som leser krever og det du har behov for. Vi har derfor tatt i bruk nye teknologier og løsninger for å få dette til.

Bedre tilpasset alle typer mobile enheter
Rundt 40 prosent av Mobizmags lesere besøker oss via mobile enheter. Vi hadde tidligere en mobil side, men den var ikke god nok, med tanke på dagens krav. Vi har valgt å lage «nye» Mobizmag.no med såkalt responsiv design. Dette betyr at nettstedet automatisk skalerer seg basert på størrelsen på skjermen.

For å se hvordan dette virker kan du enten besøke Mobizmag.no via en mobil eller nettbrett.

En annen mulighet er at du nettleseren på PC-en tar tak og «drar» høyremargen på nettleseren mot venstre. Du vil dermed se at nettsiden endrer noe utseende, mens innholdet blir værende siden. Smart!

Nye tjenester
Vi tester også ut bruk av Google Translate, slik at folk med andre språk kan lese og ha glede av Mobizmag.no. Vi kjenner til at spesielt testene våre – som har businessfokus – besøkes av folk utenfor Norges grenser.

Men den store forskjellen fra tidligere er at Mobizmag.no har tatt i bruk flere kanaler på sosiale medier. Vi har lenge vært på Facebook og Twitter.

Nå er vi også på Google Plus, Pinterest og LinkedIn. Vi vil i tiden fremover være mer offensiv på sosiale medier.

Et lite tips: RSS-feed kan være bra å bruke dersom du vil ha vår feed i din nyhetsstrøm på PC-en, på mobilen eller på bedriftens intranett.

Flere bilder fra arrangementer og lanseringer
Det som har skilt Mobizmag.no fra mange av konkurentene, er at vi tidlig tok i bruk mye bilder, både i papirversjonen av magasinet og her på internett. Vi vil fortsette med dette – fordi vi mener at gode bilder gjør artiklene både mer spennende og informative.

Nå utvider vi vår bildetjeneste ved å bruke Instagram. I høyrespalten vil du til en hver tid finne en feed med Instagram-bilder. Du kan også følge oss på Instagram-appen ved å søke opp «mobizmag».

Allerede i morgen når Mobile World Congress åpner dørene i Barcelona – vil du kunne se de siste bildene fra verdens største mobilarrangement i vår Instagram-feed.

Vi jobber med Mobizmag + 
Du har kanskje lagt merke til at det i menyen over denne artikkelen står «Mobizmag +».

Der vil du om ikke alt for lenge få tilgang til spennende innhold som bare er tilgjengelig for registrerte brukere. Vi kan foreløpig ikke røpe hva dette er – men vi tror du vil like det.

Registrér deg til nyhetsbrevet i boksen til høyre så får du beskjed når den nye tjenesten åpner.

Vi trenger hjelp fra deg
Vi er klar over at det kan være noen «barnesykdommer» ved å innføre et nytt design. Vi jobber derfor med å optimalisere nettsidene fortløpende.

Men for å få dette til, trenger vi tilbakemelding fra deg. Hva er bra eller hva kan vi forbedre? Hva synes du om «nye» Mobizmag.no? Gi oss ris eller kanskje ros …?

Send en mail til redaksjonen@mobizmag.no eller legg igjen en kommentar under artikkelen.

Du kan også ta kontakt med meg direkte på trond@mobizmag.no

På forhånd takk for hjelpen!

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com